hvad er forskellen mellem paging & segmentering ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-03

Computersoftware programmører bruger personsøgning og segmentering teknikker til at tildele og adgangen computerens hukommelse. Effektiv brug af computer opbevaring og behandling rummet kræver den korrekte brug af computer sider og segmenter

sidedefinition

Sider er faste enheder af computerens hukommelse tildelt af de computer til lagring og behandling af oplysninger . Sider er lettere at placere i computerens hukommelse , da de altid har samme størrelse.

Segment Definition

Segmenterne er divisioner af computerens hukommelse af varierende størrelse , som midlertidigt gemmer hukommelse adresser er nødvendige for en logisk computer proces . Disse segmenter kan enten deles af andre computer processer eller unikke for en bestemt proces . Da segmenter kan have forskellige størrelser , hukommelse tildeling tager mere behandling for at opnå .

Funktioner

Personsøger ofte opstår, når computeren operativsystemet kræver anvendelse af random access memory ( RAM ) , og ingen plads er til rådighed . Systemet vil flytte en nuværende uudnyttede RAM side til opbevaring og brug de frigjorte side til at fortsætte forædling . En primær funktion for segmentering er evnen til at dele koden til read-only processer . Segmentering er omfattet af hukommelse forvaltningsenhed af et operativsystem , der indeholder oplysninger om adresse tildelte plads , tilladelserne tilladt og kontrollerer , om processen er gyldig. Hvis mere lagerplads er nødvendig for segmentering processer, vil en side tabellen tildelt ved de systemer , som tillader denne funktionalitet .


Previous:hvordan man stopper en tråd i Visual Basic 2005 Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change