hvad er lidt udstopning ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-10

Nogle af de bits i en datastrøm der ikke data-de er metabits , der refererer en eller anden måde til den reelle databit . Data bits kan tjekke for fejl , gør datablokke den rigtige størrelse eller forstyrre vigtige sekvenser

Fejlkoder

En af grundene til , herunder metabits , eller bit stuffing, er at tjekke data for fejl . Datatransmission kan undertiden ændre en af de bits i data . Den fejl-check bits i forhold til data, når data er modtaget . Hvis noget er forkert , kan dataene rettes eller retransmitteres .

Bit Padding

Nogle gange fremsendte bits og buffer at de bliver modtaget i forskellige størrelser . Den nemmeste måde at få tingene til at matche er til automatisk at tilføje et par bits til hver datablok , før det sendes .

Internet Pakker

Når meddelelser bliver sendt på internettet , er det budskab, brudt op i pakker , og pakkerne sendes en ad gangen . Afsender og modtager kommunikerer for at sikre, at alle pakker ankommer og samles i den rigtige rækkefølge . Hver pakke har tilføjet bit , der fortæller internettet, hvor det går , og som pakke går , hvor i meddelelsen .

Ekskluderede

Bit fyld resultater ved at have flere data til at sende . Samt , hvis den " blok alignment " bliver slukket kunne metabits tolkes som data .


Previous:designprojekt emner i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change