hvordan du indsætter billedet indlejret i Visual Basic

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-18

Visual Basic ( VB ) er et programmeringssprog fra Microsoft , der kan skabe selvstændige programmer , og også udvide funktionerne i de programmer i Microsoft Office-pakke. En funktion VB kan udvide indebærer billeder knyttet til Office-dokumenter . Et VB program kan gemme et billede inde i et dokument , i modsætning til at knytte billedet til dokumentet . Selv om dette giver en større størrelse dokument end en med et sammenkædet billede , vil dokumentet ikke lide et centralt problem i en med sammenkædede billeder : muligheden for, at den linkede billedet bliver koblet fra dokumentet .
1 .
Åbn Microsoft Word og klik på " Indsæt " i menuen 's " Picture " element . Klik på " Fra fil " valgmulighed . Du vil link et billede til det aktuelle dokument og derefter bruge Visual Basic til at integrere billedet .
2 .
Gå til et billede fil på din harddisk , så check "Link til file " CHEC-kbox i " Indsæt billede " dialogboksen . Dette sikrer, at billedet vil ikke ( endnu ) være integreret i dokumentet , men er knyttet til det . Tryk på " Indsæt " -knappen for at sammenkæde billedet .
3 .
Tryk " Alt " og " F9 "for at vise alle feltkoder i det aktuelle dokument . ( Field koder Word symboler som tekst , der repræsenterer andet indhold , herunder automatisk opdateret tidsstempler , eller sammenkædede billeder ) . Det billede du har indsat vil afsløre sin " INCLUDEPICTURE " feltkode , der viser , at billedet er knyttet til, men endnu ikke integreret .
4 .
Tryk " Alt og " F11 " for at komme ind i Visual Grundlæggende integreret udviklingsmiljø ( IDE ) . Dette miljø indeholder værktøjer til at skrive programmet for at integrere billedet .
5 .
Klik på " Indsæt " menuen overskriften 's " Module " punkt for at oprette et nyt vindue til indtastning af program -kode .
6 .
Paste programmet ved udgangen af dette trin i modulet vindue . Programmet gentager igennem hver feltkode i det aktuelle dokument . Hvis en feltkode repræsenterer en sammenkædet billede , programmet " tilknytningen " feltkoden , hvilket betyder, at det udskiftes billedet forbindelse med det faktiske billede .Public Sub embedImages ( )

Dim i
Dim x
Dim nxtField


Set x=ActiveDocument . Felter (1 )

Mens Ikke ( x er Intet )
Set nxtField=x. Next


Hvis x. Type=WdFieldType. wdFieldIncludePicture Så
x. Unlink

End If


Set x=nxtField

Wend

End Sub
7 .
Klik på en erklæring om " Ophæv " program, du lige skrev , og tryk derefter på " F5 " for at køre programmet .
8 .

Tryk på " Alt "og " F11 " for at vende tilbage til dokumentet . Det billede feltkode fra trin 3 er væk . Deres program har erstattet den med billedet . Tryk på " Alt "og " F9 " to gange for at bekræfte, at ingen andre " INCLUDEPICTURE " feltkoder findes i dokumentet .


Previous:hvordan man kan analysere en csv fil i vb Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change