hvordan du indstiller huskeregel centrale sammenslutninger med Visual Basic

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-08

Bruge Microsofts Visual Basic software til at lave Windows- programmer . Denne software indeholder mange funktioner, du kan bruge i det program, du opretter . Huskeværdien centrale foreningen redskab tildeler tasterne på tastaturet for at køre kommandoer i programmet i stedet for at bruge musen . Skab en huskeregel nøgle forening i Visual Basic ved at indsætte en særlig karakter i navnet på den kontrol
1 .
Start Visual Basic fra Start -menuen . Klik på " Nyt projekt ", vælge " Windows Form Application " og klik på " OK ".
2 .
Tilføj en kontrol på " Form " ved at dobbeltklikke på det eller trække det fra " Toolbox "-menuen , som f. eks en knap . Klik på "Tekst " linje inden for " Egenskaber " vinduet til højre . Ændre navnet på knappen til hvad du vælger , for eksempel " Send ". Placer en " " karakter foran dette bogstav på den knap navn , du ønsker at foretage en huskeregel nøgle .
3 .
Udfyld ansøgningsskemaet og gem det . Køre programmet . Brug tastaturet til at få adgang til kontrol . Brug mnemonic tasterne forbundet med den kontrol, ved at trykke " Alt " og huskeregel centrale bogstav på tastaturet på samme tid .


Previous:hvordan man kan sætte fokus på et andet vindue ved hjælp af Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change