hvordan du køber en bærbar computer, er det rigtige for dig

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-01

Med flere og flere mennesker køber bærbare computere , er de blevet en af de hotteste elektroniske elementer i år . Med salg og markedsføring af netbook ( dybest set er det en sub-kompakt bærbar computer ) , de valg for dit køb blev meget vanskeligere . Denne artikel vil vise dig , hvordan du sortere gennem reklamer og få, hvad du har brug for i en computer

Du skal bruge: .
Et USB -drev med mindst 1 GB ledig plads
Internet .
En computer .


1 .
Det første du skal beslutte på, er , HVOR at købe din bærbare computer . Købe fra en online- kilde kan spare dig for nogle penge , men det guarentee /garantiperioden er nøglen til en bærbar computer køb . Ingen hvis'er , ands eller men'er . Må ikke købe en computer fra en butik , der kaster dig prisgivet producentens umiddelbart efter køb eller afgifter en stor udsætning gebyr . Det kan tage uger for en computer , der skal repareres /udskiftes på en producent . Dybest set , medmindre du bor i et fjerntliggende område , online laptop køb er ude . De eneste undtagelser er store detailhandlere ( f. eks BestBuy , Wal-Mart , og Target ), som har detailbutikker , men tilbyder den bekvemmelighed på linje indkøb . Under alle omstændigheder , så spørg spørgsmålet "Hvordan får jeg min LAPTOP repareres " og få det skriftligt. Må ikke gøre en undtagelse på dette område. Du vil fortryde det . Jeg ved det lyder baglæns fra, hvordan du er vant til at købe (find elementet , og derefter se , hvor det er tilgængeligt ) , men tro mig , det er den bedste måde. Dette er et af de få tilfælde, hvor butikken er lige så vigtig som produktet .
2 .
Nu hvor du har besluttet om, hvor at købe en bærbar computer , du er nødt til at beslutte, hvad du ønsker . Nu til de dårlige nyheder med bærbare computere. De typisk kun sidste 3-4 år , så du laver en NU køb . Må ikke købe en præmie bærbar computer med tanken sin kommer til at vare 5-6 år ( ligesom dit skrivebord ) . Når du gør din købsbeslutning , det er, hvad du har brug for nu . Hvis du laver grafik CADD , vil du naturligvis ønsker en stor skærm en 64- bit operativsystem , og mindst 4 GB hukommelse . Afvejningen er den bærbare computer er større og tungere , hvilket gør det vanskeligere at transportere . Hvis du gør en masse rejser , kan dette være en inconveniencel . Hvis du laver almindelige skolearbejde (eller dit barn er ) , e-mails , og grundlæggende business-applikationer ( Word , Excel , PowerPoint , Peachtree ) en lille netbook kan den mulighed , du er på udkig efter . En netbook er meget lille , lette (typisk mellem et halvt kilo og 2 pounds ) , rigelig hukommelse plads på harddisken . Afvejningen med en netbook er skærmen er lille , så sørg for du kan se på skærmen , og det vil ikke give dig en hovedpine at bruge den . Et alternativ, som jeg bruger , er, når jeg er på vej jeg bruger netbook skærmen, men i hjemmet ( og i mit kontor ) Jeg tilslutte min netbook til en større skærm .
3 .
Nu hvor du har besluttet på størrelse /funktioner i din bærbare computer og hvor kan man købe det , se på online- reklamer . Jeg har tænkt mig at bryde traditionen og fortælle dig at der i dag næsten enhver ny laptop ( selv netbooks ) kan håndtere alt du kan smide på det . Jeg spiller spil , bruge Photoshop , og CADD på min netbook . Smid ikke dine penge væk på funktioner, du ikke har brug for eller ønsker . Basere din beslutning efter behov. Hvis du vil være på den bærbare computer i længere tid , gøre grafik eller udvides CADD , skal du bruge en større skærm til at undgå hovedpine , og en smule mere RAM ( 4 GB) for ekstra hastighed . Må ikke se på de ekstra funktioner i en laptop , kig på basen funktioner ( Screen , Memory , Vægt HDD plads ) . Hvis ekstramateriale er fri ( såsom webcams og mikrofoner ) , sige tak og tage det . Hvis de kommer på en præmie , så spørg dig selv , hvis du behøver det. De fleste gange kan det købes senere som en perifer .
4 .
Kig over de reklamer omhyggeligt , og tage nøje meddelelse om anmeldelser . De fleste anmeldelser er skrevet af kunder, der har købt priduct og er tilfredse /utilfredse med det . Du skal blot ved at læse de anmeldelser, du kan fortælle dårlig kvalitet produkt fra en keeper . Indsnævre din søgning til to bærbare computere. Ikke mere . Og sørg for at de er til salg . Der er ikke en masse vrikke plads prismæssigt til laptops , men hey , spare 50 $ venter et salg er det værd .
5 .
OK . . . du har besluttet , hvor og hvad . . . . nu er det tid til rent faktisk at gå til butikken og røre den bærbare computer . Hvis du er i et fjerntliggende sted , så prøv at finde nogen, der har navnet , du er på udkig efter . Den eneste måde du kan være sikker på at du vil kunne lide den bærbare computer , er at se på scren , type på det ( keyboards variere vildt ) , og se, om det pegeredskab ( stick , touch ) er op til din smag . Der er ikke brug køber en bærbar computer , hvis du hader skærmen eller tastaturet . Hvis dette er tilfældet , skal du ikke købe . Gå hjem , og starte forfra . Det vil tage længere tid på denne måde , men når du er færdig , vil du have , hvad du vil , ikke et kompromis indgået på lageret.
6 .
Nu heres det sidste trin , og igen , det går imod , hvad du har lært , når de køber elektronik . Vil du ønsker at købe den udvidede garantiperioden , hvis det omfatter utilsigtede skader . Anden lille kendt faktum . . . . udvidet reklamationsret priser er omsætningspapirer , hvis du er op til studehandler . Bare sørg TILFÆLDIGE SKADER er dækket . Hvad dette betyder, at hvis du taber din bærbare computer , vil de ære garantiperioden ? ASK . Nogle butikker har disse typer af warrenties , og de er værd $ $ $ . Den væsentligste årsag bærbare computere krakke, bruger misbrug . Jeg er ikke fortæller dig at slippe din bærbare computer ud af et tag eller sparke den , men med et dyrt køb som dette , dækker dine baser . Held og lykke med dit køb !


Previous:hvordan man kan sætte et styresystem på et flash- drev Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change