hvordan du opretter brugerdefinerede funktioner i FileMaker

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-22

FileMaker Pro Advanced giver FileMaker programmører med et hjælpeprogram til at oprette brugerdefinerede funktioner i FileMaker -databaser . En brugerdefineret funktion kan indgå i beregninger og FileMaker scripts med tekst- , database -og matematiske funktioner . Disse er nyttige, fordi de gør scripts og beregninger nemmere at læse , og kan bruges til at skjule de indre funktioner i en beregning , når det er beskyttet intellektuel ejendomsret

Du skal bruge: .
FileMaker Pro Advanced software


1 .
Åbn den database , som du ønsker at tilføje en brugerdefineret funktion i FileMaker Pro Advanced .
2 .
Vælg " Administrer " fra menuen "Filer" , vælg derefter " Custom Functions " i undermenuen .
3 .
Klik "Ny "knappen for at oprette en brugerdefineret funktion . Indtast navnet på funktionen i dialogboksen.
4 .
Oprette en formel , der beregner din funktion i formlen feltet . Det fungerer på samme som at skabe en ny beregning felt i standard FileMaker programmering .
5 .
føjer parametre til formlen som nødvendigt . En parameter er en variabel, der kan videregives til den funktion , som programmøren . For eksempel er standarden FileMaker funktionen " -runden ( 1. 2345,2 ) " to parametre , der angiver antallet , der skal rundes og afrunding præcision . Skriv navnet på parameteren i parameterlisten , og klik derefter på knappen "+" . Dobbelt -klik på parameteren at indsætte det i din formel .
6 .
Indstil " Tilgængelighed " i funktion, hvis det kun bør anvendes af en bestemt brugerkonti , eller lad standardindstillingen på " alle konti " for din funktion til at være tilgængelig for alle scripts , beregninger og brugere .
7 .
Klik på " OK "for at afslutte og gemme funktionen . Du kan nu bruge denne funktion i scripts og beregninger .


Previous:hvordan du opretter en grundlæggende kilde fil i ascii Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change