hvordan du redigerer programmer ved hjælp af Visual Basic

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-22

Microsoft gjorde Visual Basic ( VB ) programmering sprog og udviklingsmiljø , så programmører mulighed for nemt at skrive programmer til Windows-operativsystemet . En ledende fase af udviklingen af ethvert program , herunder dem i VB , er redigering . Denne fase omfatter en række opgaver , herunder at ændre et program brugergrænseflade og retter eventuelle syntaks eller køre -time fejl i kildekoden . Ved at redigere VB programmer , gør du det muligt for brugerne at køre dine programmer uden nedetid som følge af fejl eller en ineffektiv brugergrænseflade.
1
åbne Visual Basic udviklingsmiljøet og tryk på " Ctrl " + " N "for at oprette en nyt projekt . Vælg " Windows-formular Application " fra den liste, der vises , og klik derefter på " OK ". Du skal redigere et program , der udskriver en kort besked til brugeren .
2 .
Klik på værktøjslinjen " Tool Box " knappen for at vise paletten af kontrol for bruger indtastning af data . Træk en tekstboks og knapper fra værktøjskassen til formularen .
3 .
Dobbeltklik på knappen for at indtaste kodning miljøet , og derefter indsætte følgende program kode lige over " End Sub " erklæring :

Dim str1
str1="Velkommen til min verden , " TextBox1 . Tekst
MsgBox ( strl )

Dette program formater og viser en kort besked til brugeren , når hun trådte noget tekst og forelagt det af trykke på formularens knappen . Programmet som skrevet indeholder en fejl , at du vil lave .
4 .
Kør programmet ved at trykke " F5 ". Den integrerede udviklingsmiljø ( IDE ) vil rapportere en fejl , herunder en besked om en sort -besked .
5 .
Dobbeltklik på meddelelsen for at placere redigering markøren ved fejlens placering , så hover musen over " strl "variable . IDE-enheden vil give en detaljeret fejlmeddelelse om, at " strl " er ikke erklæret .
6 .
Dobbeltklik på " strl " teksten for at markere det og derefter trykke "Delete ". Indtast de tegn, " st . " IDE-enheden viser en liste af alle mulige variable , der begynder med disse tegn , herunder den rigtige , " str1 ", som du gerne erklæret med " Dim " erklæring .
7 .

Klik på " str1 " element for at vælge det , og derefter trykke på " Tab " for at indsætte " str1 "variable ind i din kode . Denne proces med at lade IDE indtaste potentielt lange variabelnavne fra et par indtastede tegn er en væsentlig del af redigering og skrivning af programmer effektivt med VB .
8 .
Kør programmet igen , ved at følge instruktionerne fra trin 4 . Brugeren form synes denne gang , da du har redigeret ud fejlen .
9 .
Skriv dit navn , og tryk på knappen . Programmet vil udskrive en kort hilsen , der indeholder dit navn .


Previous:hvordan du opretter brugerdefinerede funktioner i FileMaker Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change