hvordan du udskifter laptop lcd CCFL Baggrundslampen

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-01

Jeg skriver her for at dele mine erfaringer med kunder , der har behov for at udskifte baggrundsbelysning lamp. I lært det fra nogle online-oplysninger og også min egen experience. The opgave er ikke let selv for erfarne folk , så erstatter Baggrundslampen er på din egne risici . Vær venlig at gøre det omhyggeligt , mens erstatning , ellers har du at købe en ny LCD -skærm
1
Følgende er min sammenfatning af trin for at udskifte Baggrundslampen :
1 . Når du er samler skærmen , skal du fjerne støv og fnug med komprimeret luft . Må ikke anvendes klud . *
2. Den CCFL Baggrundslampen er placeret inde laptop LCD -skærm , så vi kommer til at tage skærmen ud .
3. Remove klæbende tape og folie fra bagsiden af skærmen, og lim det et sted , så du kan genbruge det senere , når du samle skærmen .
4. Removing tape fra baggrundsbelysningen kabler .

2 .
5. On min skærm på den grønne printkort var limet til plast ramme med en dobbeltklæbende tape . Forsigtigt unglue printpladen . Vær meget forsigtig , ikke flex eller bøje printpladen .
6. Place LCD -skærmen på siden og begynde at fjerne metalrammen heksen sikrer LCD til plastic rammen . Der vil være mange låse på alle sider af rammen,
du kan låse dem med en lille skruetrækker .
7. Continue adskiller metalrammen fra plastik basen .
8. On følgende billede, du kan se, at rammen , LCD-skærm med printkortet og skærm base har været adskilt .
Vær forsigtig, ikke ved de indvendige dele med fingrene . Håndtere alle interne komponenter af siderne .
9. Place metalrammen og LCD-skærm med printkortet til side . Du får brug for dem kun , når du samler det hele sammen igen .
10. There vil være et par transparente lag indeni . Forsigtigt fjerne dem fra skærmen basen . Må ikke adskille lagene , bare sætte dem til side sammen .
11. Keep alting organiseret , så du har ingen problemer med at samle skærmen .
12. Start fjerne metal dækker fra Baggrundslampen .

3 .
13. Now sandsynligvis den sværeste del i denne adskillelse proces at fjerne baggrundslys lygte og refleksanordning .
Baggrundslampen er sikret inden for reflektoren , så du er nødt til at fjerne både og derefter skille dem ad .
Før du fjerner baggrundslyset lygte og refleksanordning tage et nærmere kig , hvordan det samlet og monteret på skærmen basen .
Montering af baggrundslyset og reflektor på plads igen kan blive et meget udfordrende opgave .
14. After at reflektoren er separate fra skærmen basen , kan du begynde at fjerne Baggrundslampen . Som du kan se på billedet , jeg markerede i venstre side af reflektor med en rød prik , så jeg ved, hvor det røde kabel går , da jeg samle det hele sammen igen .
15. In at få adgang til Baggrundslampen fører dig bliver nødt til at fjerne gummipuder fra begge sider af lampen. Jeg er ikke sikker på, hvis du kan røre Baggrundslampen med fingrene , så jeg ville bruge gummihandsker .
16. Cabled på begge sider af Baggrundslampen er loddet til baggrundsbelysningen kundeemner. For at få adgang ledningerne du nødt til at fjerne den sorte isolatoren på begge sider af lampen.
Unsolder begge kabler fra det gamle Baggrundslampen og lodde dem til en ny .
17. You kan teste den nye Baggrundslampen ( CCFL ), før du installerer den tilbage i skærmen . Tilslut Baggrundslampen i frekvensomformeren bord og tænde den bærbare computer . Baggrundslampen skal lyse op .
Fra nogle erfaringer på nogle bærbare computere baggrundsbelysningen lampen ikke lyser , før videokablet er tilsluttet LCD -skærmen . I dette tilfælde har du til at samle LCD -skærmen , og derefter teste det .
18. If du ønsker at købe baggrundsbelysning , kan du søge efter en ny CCFL baggrundsbelysning lampe fra [ url ] http://www. laptopz . com [ /url ]

gode råd og advarsler


  • Dette er min personlige erfafaringer , er det kun for dig at reference , velkommen alle venner til at kommentere !


  • Previous:hvordan man kan købe en medicinsk tastatur Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change