hvordan man debug en syntaksfejl

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-23

Debugging syntaksfejl er en af de vigtigste opgaver i programmering . Have evnen til at finde og rette fejl er , hvad der gør en god programmør . Det kan være meget frustrerende , men der er et par tricks og teknikker , der kan være nyttige , når det kommer til debugging . Uanset programmeringssprog eller teknologi , du bruger, vil du næsten helt sikkert løbe ind i problemer med din kode på et tidspunkt . Kom ind i gode vaner på et tidligt tidspunkt er det bedste forsvar mod disse problemer . Men der vil stadig være tidspunkter , hvor du har brug for debug .
1
Brug en editor , der fremhæver din kode . . Brug en tekst editor eller Integrated Development Environment ( IDE ) , der fremhæver programmering kode som du skriver det . Dette skulle give dig mulighed for at fange de fleste syntaksfejl mens du rent faktisk skriver koden . Hvilken miljø, du bruger, afhænger af det programmeringssprog eller teknologi , du bruger.
2 .
Brug et IDE som advarer dig til syntaks fejl. I stedet for blot at fremhæve din kode , nogle IDEs faktisk flag syntaks fejl . Disse programmer gøre dig opmærksom på fejlen i en eller anden måde , normalt med en visuel indikator , som er noget galt . Fordelen ved at have din syntaksfejl markeret som dette er , at du bliver opmærksom på dem , inden du forsøger at kompilere din kode .
3 .
Brug spor udsagn i din kode . Et af de største problemer ved fastsættelsen af en fejl , er at finde det . Brug spore udsagn giver dig mulighed for at finde kilden til en fejl . Hvis du vil bruge spore erklæringer , skal du blot skrive en tekststreng ud i nogle synlig måde . For mange IDE'er , kan du skrive til output -konsollen, og til web programmering , kan du blot skrive ud til de viste HTML i browseren . Du kan bruge spore udsagn til at kontrollere værdierne af variabler på et bestemt tidspunkt under udførelse , eller bare for at se, hvilke dele af din kode er faktisk blive henrettet.
4 .
Foretag små ændringer . Udvikle dine projekter trinvist altid gør fejl mindre sandsynlig og nemmere at løse . Når du kører ind i en syntaks problem , foretage en enkelt , små ændringer én ad gangen og test din kode . Dette gør det nemmere at finde ud af hvad problemet er. Generelt er det bedst at skrive kun små mængder af kode, når du udvikler såvel som når du debugging . Test din kode regelmæssigt ved at indsamle det , og du vil finde fejl , som de dukker op .
5 .
Brug udvikler værktøjer til at hjælpe debugging proces . Hvis du bruger en IDE , vil det sandsynligvis have værktøjer eller udvidelser , der kan hjælpe med fejlfinding , så find ud af, hvordan du bruger dem . Hvis du udvikler til web , installere nogen browserudvidelser eller " add- ons " , som er beregnet til brug for udviklere . Disse kan gøre processen med at identificere fejl langt lettere. Webserveren kan også have værktøjer , der kan hjælpe , for eksempel med server- side programmering .

gode råd og advarsler


 • tage sig tid til at planlægge og kommentere din kode ordentligt er en af de bedste måder at minimere fejl, som opstår , samt gøre det nemmere at finde dem, der opstår .
 • Må ikke bekymre dig , hvis du finder du bruge en masse tid på at rette fejl i din kode . Debugging er en af de vigtigste opgaver , der er involveret i programmering , og ingen udvikler uden at lave fejl .


 • Previous:hvordan man laver en faktura på en mac Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change