hvordan man kan ændre og indsætte i Visual Basic

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-06

Modificering og indsætte med Visual Basic i at anvende værktøjer og kommandoer i VB integrerede udviklingsmiljø eller IDE . Ændring af program kode eller en indgang formularens kontrolelementer giver udviklere mulighed for at skræddersy eksisterende kode eller design elementer til behovene i deres arbejde projekt . Det giver dem også mulighed for at fastsætte programmering fejl . Brug af IDE 's kode-færdiggørelse funktioner gør det muligt for udviklere producere program kildekode på måder , der er hurtigere og mindre fejlbehæftet end at skrive . Ud over de fordele , der allerede er nævnt , ændring og indsætte med VB kan føre dig til at opdage andre væsentlige IDE -værktøjer , som f. eks fejlsøgeren .

Du skal bruge:
PHP webhosting
. Microsoft Excel .


1 .
åbne Visual Basic IDE og klik åbningen skærmens " Windows Form " -projektet type for at begynde et projekt med en dataindtastningsformular . Dette projekt vil belyse flere forskellige teknikker til at ændre og indsætte program kildekode og formular-kontroller som kommando knapper og tekstbokse .
2 .
Klik på værktøjslinjen " Kontrolelementer " ikonet for at få vist en liste over kontrol, hvor du kan placere på skemaet . Skriv følgende navn til formularen i " Tekst "række af vinduet Egenskaber : " En simpel hilsen program . " Denne aktion er et eksempel på en ændring af brugeren form .
3 .
Træk en værktøjskasse kontrol fra værktøjskassen på brugerens form , og træk derefter en knap fra værktøjskassen til en placering direkte under tekstboksen . Disse aktioner indsætte kontrolelementer til formularen . De også indsætte standard kildekoden , som styrer disse kontroller i dit program .
4 .
Dobbeltklik på knappen for at komme ind i kodningen miljø , derefter indsætte følgende udsagn over eksisterende " Exit Sub " erklæring :

Dim str1
str1=


Visual Basic IDE vil vise en ( lang ) liste over mulige udsagn til også at omfatte efter "=" tegn .
5
Tryk på " U "og derefter "C " tasterne på tastaturet for at begrænse listen over udtalelser til en enkelt sætning : ". ucase ", som konverterer tegn fra lavere til store bogstaver . Tryk på " Tab " til at indsætte erklæring i dit program . Dette skridt viser , hvordan du bruger IDE 's kode-færdiggørelse til at indsætte kildekoden med et minimum af tastetryk
6
Kopier og indsæt følgende program kode efter " ucase " erklæring . :

( TextBox1. Text )
TextBox1. Text=str1
End Sub


Denne handling viser en anden måde at skabe program kildekode : indsætte det fra en anden kilde via Windows Udklipsholder .
7 .
Kør programmet ved at trykke " F5 "og derefter indtaste alle små bogstaver tekst i formularens tekstfelt . Tryk på formularens knappen for at konvertere teksten til store bogstaver .


Previous:hvordan man bruger et gitter i vb Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change