hvordan man kan gøre fladt brød på en George Foreman

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-20

George Foreman Grill er en alsidig apparat , der gør det nemt at tilberede nogle af dine livretter i en mere sund måde . Ud over kød og grøntsager , kan det Foreman Grill også bruges til at skabe brød . Gør fladt brød i en George Foreman Grill er hurtig og enkel og kræver kun en håndfuld af ingredienser

Du skal bruge: .
George Foreman Grill , standard
. Ekstra jomfru olivenolie spray .
1 /2 lb
 forberedt brød dej .
Kagerulle .
Kniv .
Knust sort peber .
1 /4 kop revet parmesanost .


1 .
Sæt George Foreman Grill ind i en stikkontakt , og lad den varme op .
2 .
Brug kagerulle til at rulle dejen ud i en flad cirkel eller en firkant . Du kan også skære dejen i halvdel med en kniv til at lave to cirkler eller firkanter . Brug store- købte kølede brød dej eller forberede din egen hjemmelavede dej inden kogning .
3 .
Spray en fin tåge af ekstra jomfru olivenolie over både top og bund grill af grill .
4 .
Læg stykke eller stykker af flad dej i midten af bunden bageplade . Luk låget . Når låget er lukket , vil det røde lys tændes for at angive , at brødet er madlavning . Lad det koge i grillen i ca 15 minutter før åbning af låget for at kontrollere på brødet fremskridt .
5 .
Brødet er færdig når udendørstemperaturen er gylden brun og indersiden er blød men ikke dejagtig . Fjern det flade brød fra grillen og drys med sort peber og revet parmesanost for tilsat smag .


Previous:typer af horn klausuler i Prolog Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change