hvordan man kan købe en medicinsk tastatur

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-01

Brug af en medicinsk tastatur er et langt bedre alternativ end at bruge en konventionel tastatur i plejeområder . Ligesom tastaturer er ofte deles af flere brugere på hospitaler og klinikker , bakterier såsom MRSA , C DIFF og VRE deles også så godt, via computer keyboards og andre overflader
1 .
Find en medicinsk tastatur producent eller check med et hospital teknologi virksomhed, der leverer biomedicinske udstyr til sundhedsfaciliteter . Bed om at se alle tilgængelige modeller af deres bekæmpelse af infektioner tastaturer . Disse tastaturer er ideelle at bidrage til at bekæmpe udbredelsen og krydskontaminering af virus fra medarbejderne til patienterne.
2 .
afgørelse om den type af medicinsk tastaturet for at købe den der passer bedst til dit arbejdsmiljø-bløde nøgler eller knapper . Bekæmpelse af infektioner tastaturer , hvorvidt blød og fleksibel eller hårdt robuste , bør være meget robust, vandtæt og i stand til at udholde hårde rengøring fra mange desinfektionsmidler.
3 .
Vælg en medicinsk tastatur, der er fleksibel, hvis du gør en masse for at rejse til medicinsk virksomhed . For fleksible modeller , se efter en hygiejnisk tastatur , der er lavet af 100 % latex fri silikone , disse rulle op og opbevare bekvemt i håndbagage tasker , for eksempel .
4 .
Vælg en forseglet medicinsk tastatur med hårde taster , der kan rengøres uden at blive afbrudt . Disse typer af tastaturer er ideelle til brug i sygepleje -stationer, der opererer værelser , til apoteker og laboratorier bidrage til at mindske overførslen af bakterier , men samtidig fortsætte med at levere højhastigheds dataindtastning kapacitet . Kig efter den rolige-tasten modeller med tændte nøgler til minimal forstyrrelse på gulve såsom geriatrisk og neonatale gulve .

gode råd og advarsler


  • Medical tastaturer bør være i stand til modstå sanitizing med forskellige rengøringsmidler : sæbevand , blegemiddel , alkohol , bakteriedræbende servietter , ammoniak , osv.


  • Previous:hvordan du vælger det bedste gaming grafikkort Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change