hvordan man kan koge sprængt skinke

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-21

Corned skinke er skabt meget gerne sprængt oksekød , ved hjælp af behandling med saltlage proces, der kaldes Corning . Dette giver det en smag og konsistens , der gør det til et særligt ferie korte og tillæg til et afslappet måltid . Sprængt skinke , ligesom sprængt oksekød , kan tilberedes ved kogning , ristning og forskellige andre måder . Vide, hvordan man gryderet , eller kog, en sprængt skinke giver dig mulighed for at indføre en anden tage på en klassisk fad

Du skal bruge:
10 qt
.  bestand pot .
£ 6
 sprængt skinke .
2 kopper hakkede løg .
5 hele fed hvidløg .
Stegegaffel .
Skærpede carving kniv .


1 .
Placer rå , corned skinke i gryde .
2 .
Hæld en gallon vand over skinken . Tilsæt hakkede løg og skrællede , hele hvidløgsfed til puljen .
3 .
Dæk potten og kog sprængt skinke på medium varme i fire timer. I løbet af denne periode vil løg og hvidløg helt opløses i bestanden skabt af den kogende skinke . Dette giver dig en base til brug for hjemmelavede supper , som f. eks bønnesuppe og borscht .
4 .
Tag gryde fra ovnen . Lad skinken hvile i ca 5 minutter, hvorefter skære 1/4-inch skiver på et skærebræt og tjene .

gode råd og advarsler


  • Serveres skåret i skiver, sprængt skinke med bagt eller stegt kartofler og sauteed brocollini , støves af med nogle revet parmesan og en støvregn af olivenolie . Corned skinke gør en velsmagende frokost skåret tyndt og lagt på rug eller surdejsbrød til sandwich , med lidt mayonnaise og Dijon sennep .


  • Previous:hvordan man kan læse indholdet af dll -filer Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change