hvordan man kan konvertere TTF skrifttype til PCL

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-06

Det plejede at være enkel at udskrive et dokument . Indtastede din tekst ind i software , der bruges gamle standard TrueType skrifttyper . Du sendte dit dokument til en printer og printhovedet pisket til den ene side og begyndte udskrive dit dokument en linje ad gangen . Desværre , din tekst mistet noget i løbet af processen , og det udskrevne dokument ikke ser det samme som det gjorde på din skærm . Hewlett Packard revolutionerede printere med udviklingen af PCL ( Printer Control Language ) . PCL er i stand til at instruere printere i en række forskellige måder . HP LaserJet-kompatible printere er i stand til at lagre en bred vifte af skrifttyper i deres hukommelse , men PCL er mere vigtig funktion er muligheden for at formatere TrueType fonte ikke er gemt på din printer til læsbare " bløde "eller " downloades " skrifttyper . Når en Windows-applikation sender PCL instruktioner til din printer , men også relæer skrifttypen der bruges i dit dokument som en blød skrifttype . Det er midlertidig , men PCL kan sende skrifttyper , der kan downloades fra din computer til din printer , så dit dokument skal udskrives som planlagt . Softfonte primært bruges sammen med HP-kompatible laserprintere disse dage , selvom nogle matrixprintere bruge dem så godt
1

Dobbeltklik på filen for at åbne dit dokument .
2 .
Klik på " Filer "og derefter " Udskriv ", når du er klar til at udskrive dit dokument . PCL er den standard sprog der bruges af Windows -baserede programmer til at formatere udskriftsjob . Filer , der indeholder PCL instruktioner er skabt hver gang du sender en fil eller et dokument til din printer .
3 .
Lad din printer tid til at modtage PCL instrukser og kan downloades skrifttyper . Downloades skrifttyper er digitale skrifttyper , der er gemt på din computer og det tager tid at integrere dem i printeren .

gode råd og advarsler


 • Husk, at det vil tage den samme mængde tid , næste gang du udskriver en fil ved hjælp af en bestemt skrifttype-også selvom du udskriver nøjagtig samme fil . Softfonte udgår fra printeren efter dit dokument er udskrevet og skal hentes igen, hver gang de er nødvendige.
 • Brug af downloadede skrifttyper forsinker printhastigheder betydeligt . Nogle printere har evnen til at gemme en liste over downloades skrifttyper . Hvis din printer understøtter denne funktion , er det en god idé at sikre, at det er i stand til at øge udskrivningshastigheden.


 • Previous:hvordan man kan omdøbe et objekt i Visual Studio 2003 Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change