hvordan man kan konvertere en doc til en txt i vb

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-26

Visual Basic , i sig selv , ikke indeholder de nødvendige redskaber til at arbejde med indholdet af Microsoft Word 's " DOC " fil -format . Men hvis en kopi af Microsoft Word er installeret på systemet sammen med Visual Basic , så Visual Basic vil automatisk blive forlænget på denne måde såvel

Du skal bruge: .
Microsoft Word


1 .
Opret et nyt projekt i Visual Basic . Vælg " Console Application ", når du bliver spurgt om ansøgningen type . Senere kan du bruge denne samme kode i dine egne grafiske brugergrænseflade ansøgning , men vælger Console gør den lærer at springe direkte til den kode , der betyder noget .
2
Indsæt følgende på den første linje af projektet ( over " Modul Module1 " linje ) : .


Import Microsoft. Office. Interop

Hvis Microsoft Word ikke er installeret på dit system , så kommandoen vil blive fremhævet i grøn til at informere dig om denne omstændighed , og du kan ikke fortsætte selvstudiet
3
Indsæt følgende i " Main " subrutine : .

Dim Wapp=Ny Word . Ansøgning
Dim wDoc=wApp. Documents. Open ( filnavn:=" fil . doc " , skrivebeskyttet=True )
wDoc. SaveAs ( " file. txt " , Word. WdSaveFormat. wdFormatDOSText )
wApp. Quit ( )


Dette åbner en kopi af Microsoft Word i baggrunden , åbner dokumentet " file. doc " som read-only ( en sikkerhed for at forhindre utilsigtet ændringer i dokumentet) , og opfordrer Word " Gem som " kommando til at gemme det som en DOS-tekstfil med navnet " file. txt . "Endelig er Microsoft Word automatisk lukket .

gode råd og advarsler


  • Hvis dette ikke virker , men du har Microsoft Office installeret på dit system , konsultere de ressourcer i bunden af denne artikel for at få hjælp om installation af " Word Primary Interop forsamling , " bibliotekerne , der giver Visual Basic for at interagere direkte med Microsoft Word .


  • Previous:hvordan man kan komprimere filer i vb netto Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change