hvordan man kan konvertere pseudo koder til rutediagrammer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-05

Konvertering pseudo -kode ind i et flowchart gøres ved at tage hver linje i pseudo -kode , og at afgøre, om den linje repræsenterer en handling , proces eller beslutning . Når dette er gjort , vil en computer programmør begynde at konstruere rutediagram i færdige eller foruddefinerede symboler, der bruges i programmeringen branchen visuelt at illustrere , hvad der foregår i løbet af processen . Dette kan gøres manuelt eller med brug af specialværktøj rutediagram software
1 .
Layout eller åbne filen indeholder pseudo kode . Tag en blyant eller bruge en skriftfarve , der er forskellig fra den, som pseudo -koder er i, og skrive ved siden af hver linje , hvorvidt det repræsenterer en handling , proces eller beslutning . For eksempel : " Mål Radius " er en handling , " Beregn areal " er en proces og " Vælg type af form , " repræsenterer en afgørelse
2
Block velstillede dele af . den pseudo -kode , hvor beslutningerne indeholder forskellige resultater , som skal blive sammen . For eksempel , " Vælg type " er en beslutning, og " Hvis pladsen, pris=20 $ , " " Hvis cirkel , pris=30 $ , " og " Hvis trekant ,=pris $ 40 , " er resultatet af denne beslutning . Fuldstændige mærkning hver linje og mærkning slukket hver sektion , indtil du er færdig .
3 .
Tag nyt ark papir eller åbne en ny fil i rutediagrammet software efter dit valg . Titel i toppen af rutediagrammet med et passende navn som " Bilsalg Rutediagram , " afhængig af din præcise situation .
4 .
Tegn en oval øverst til venstre på siden under titlen . Skrive ordet " Start " inde i den . Begyndende med den første linje kode , en form tilføje til flowchart til at repræsentere , hvilken type adfærd , det repræsenterer. For eksempel er en handling som regel et rektangel , en proces er et parallelogram , og en beslutning er en diamant , der lægger på sin side.
5 .
Sæt de forskellige figurer på rutediagrammet efter behov . Skriver inde hver figur , hvad det repræsenterer , som vil blive en forkortet sætning svarer til linje fra pseudo -koder , det repræsenterer. Forbind hver form med retningspile .
6 .
Tegn nedadgående linier for nogen af de beslutninger , der har mere end ¨¦n mulig resultat . Brug rektangler til at vise resultatet valg . Tegn retningspile væk fra det resultat, bokse , der fører til det næste relevante trin i flowchart.
7 .
Læs igennem rutediagrammet langsomt , når du er færdig , at kontrollere det for logisk flow og design . Korrigere eventuelle fejl , du finder.

gode råd og advarsler


 • Nogle gange pseudo -koder kommer med forskellige dele af " kommentarer ", som skal med specialiserede symboler såsom en " * " en "/*," eller "**," afhængigt af programmeringssprog er i brug . Kommentarerne kan også mærkes " Kommentarer , "i pseudo -kode . Tilføj kommentarerne fra pseudo -kode ind i rutediagrammet med brug af en tekstboks eller blot ved at skrive i bemærkningerne ud for den ønskede refereres sag.
 • Nogle pseudo -kode er meget rodet , uorganiseret og kan være svært at læse . Dette kaldes " Spaghetti -kode " , som mange programmører . Hvis du ikke er i stand til at trævle det pseudo -kode gennem analyser og logik , søge afklaring fra forfatteren eller søge bistand fra en anden kollega .


 • Previous:hvordan man kan ændre på Visual Basic 2005 Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change