hvordan man kan output anførselstegn i VBS

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-03

VisualBasic Script , eller VBS , er et kraftfuldt scripting sprog , der skal gøre det nemt at automatisere simple , men gentagne , opgaver på en Windows-computer . Det adskiller sig fra Visual Basic programmeringssprog , og i modsætning dette sprog , kommer installeret automatisk på alle Windows -computere . Dette betyder at du kan skrive og køre VBS kommandoer på en Windows computer uden speciel software . Dog en tidlig problem, som mange nye VBS scripters er , hvordan man output anførselstegn i en streng af tegn . . Dette skyldes, VBS bruger anførselstegn for egen regning at fortælle , når snoren begynder og slutter
1
Åbn en teksteditor .
2
Indsæt følgende :

WScript. Echo " Et enkelt citat-' "


Alt er som forventet : at skrive en enkelt citat , skal du blot skrive ét citat tegn på dit tastatur . Hvis du gemmer dette som " quote. vbs " og dobbeltklik på filen på skrivebordet , vises en meddelelse med følgende tekst :

Et enkelt citat-'


Den dobbelt- citat er lidt mere tricky , dog .
3
Indsæt følgende : .

WScript. Echo " En dobbelt citerer-"" "


Gem dit arbejde i en fil med navnet " quote. vbs " og dobbeltklik på den . Følgende dialog vises på skærmen med det samme:

Et dobbelt citerer-"

Som du kan se , at udsende en dobbelt anførselstegn i VBS , skal du placere to dobbelt- anførselstegn direkte ved siden af hinanden .


Previous:hvordan man kan sortere efter navn i VBS Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change