hvordan man laver en faktura på en mac

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-23

Oprettelse af en faktura er et spørgsmål om at sammensætte et dokument til udgifterne til børsnotering og det skyldige beløb som følge heraf . Selv om der ikke specielt program kræves for at producere en faktura på en Mac computer , er der flere forskellige måder til nemt at fremstille en god faktura

. Opret din egen faktura


1 .
Design din faktura . Kig op nogle eksempler på fakturaer og vælge hvilket program , du gerne vil bruge til de mest let at sætte sammen din faktura . De mest almindeligt anvendte program til at lave en faktura er Microsoft Excel , selv om Microsoft Word er også en mulighed for dem, der ikke fortrolig med Excel-dokumenter.
2 .
Oprette en faktura skabelon, som kan genbruges . Uanset om du vil oprette mange flere fakturaer i fremtiden , ville det være tåbeligt at designe en skabelon for kun én anvendelse . Efterlad åbne marker for hver vigtig del af din faktura .
3 .
Indsæt vigtige oplysninger i hvert felt . Grundlæggende , der er væsentlige at medtage , er : navn og adresse på det selskab, som du sender en faktura , dato , antallet af fakturaen ( begynder med 001) , listen over gebyrer , og den endelige sum . Tilføj til disse efter behov .
4 .
Tjek din faktura . Sørg for, at det er klart , let at læse , og indeholder alle de nødvendige oplysninger .
5 .
Gem din faktura med titlen på den virksomhed, den vil blive sendt til , og dets nummer . For eksempel , " ABC001 . " Gem en kopi af hver faktura du sender ud til dine egne registreringer .

Oprettelse af en faktura Brug en Pre-Made Skabelon


1 .
Vælg et frit, præ- lavet , der kan downloades skabelon . Disse er nemme at finde . Et eksempel på flere gratis skabeloner kan findes på http://en . softonic. com /s /faktura-skabeloner : . mac
2
Sæt de nødvendige oplysninger i de tilgængelige felter
3
Check . din matematik. Sørg for , at mens indsætte oplysninger i de skabelonens felter , har du ikke nogen mekaniske fejl .
4 .
Gem en kopi af din skabelon og antal det . Altid opbevare en kopi af din faktura til dit regnskab .


Previous:hvordan man kan se signa filer fra trykkeriet Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change