hvordan man laver en knap i adgangen angive en dato på et bord

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-10-28

PHP er et programmeringssprog , der almindeligvis bruges på web -servere. ImageMagick er en suite af værktøjer , der gør det muligt for webservere hurtigt og nemt redigere billeder , når du genererer webindhold . Bruges sammen , er ImageMagick og PHP velegnet til opgaven med at tage Adobe Acrobat PDF-filer og konvertere dem til ordinære billeder, som f. eks GIF , JPEG , eller PNG

Du skal bruge: .
Nova Udvikling Art Eksplosion Publisher Pro .


1
Åbn en teksteditor
2
Indsæt PHP tags i teksteditoren : .


? >

Resten af koden vil gå mellem disse to tags . .
3
Indsæt følgende i PHP tags :

$ args=func_get_args () ;


$ input=$ args [ 0 ] ;
$ output=$ args [ 1 ] ;


exec ( " konvertere $ input $ output ") ;

Dette giver første og andet argument til scriptet fra kommandolinjen , og påtager sig det første er PDF -filen der skal konverteres , og den anden er det filnavn, der skal bruges til den nye fil .
4 .
Gem dit arbejde som " pdf2img. php . "

Tips og advarsler


 • For eksempel skal du køre følgende for at konvertere en navngiven PDF " var . pdf " til en navngiven JPG " ws. jpg . "
 • php pdf2img. php ws. pdf ws. jpg
 • en flersidet PDF vil generere et billede for hver side med en optælling , så ovenstående kommando på en PDF-fil med to sider vil generere følgende filer :
 • WS-0. jpg
 • WS-1. jpg
 • Du kan ændre billedformatet ved at ændre filtypen . ImageMagick vil opdage at udvide og skabe den relevante fil . Ved at ændre " ws. jpg "til " ws. png " i kommandolinjen , kan du bruge ImageMagick til at oprette PNG filer i stedet.


 • Previous:hvad er det jms objekter, der er fremstillet via JNDI ? Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change