hvordan man laver et flowchart for et program med mange variabler

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-10-08

Flydediagram et program giver slutbrugerne , programmører og andre afdelingsledere en visuel repræsentation af , hvad der foregår på et stykke af data under forskellige forretningsområder eller anvendelsen processer . Dokumentere et flowchart , der har mange variabler kunne ske ved at skabe en struktureret rutediagram , der skitserer hver variabel med en afgørelse diamant form. For at spare plads og reducere eventuel forvirring , mens du læser flowdiagrammet , en "case "struktureret flowchart bør gøres i stedet . Sagen flowchart giver en afgørelse form med flere udfald alle førende til en afsluttende behandling point afhængigt af den proces , du illustrerer .

Du skal bruge:
Pencil
. Papir .
Tekstbehandling software ( ekstraudstyr ) .
Flowdiagram software ( ekstraudstyr ) .


1 .
Skriv ned med blyant og papir en liste over alle de variabler, du har brug for at arbejde med . For eksempel , vil, hvis du sælger biler , og prisen på bilen være forskellige for de forskellige farve bil du tilbyder , liste ud hver farve og hver pris , der svarer til farven . Dette kan nævnes: " colorBlue=priceBlue "," priceBlue=$ 10. 000, " colorYellow=priceYellow "," priceYellow=$ 15. 000, " og så videre .
2 .
Tag et nyt ark papir eller åbne dit valgte flowchart software til at starte en ny flowchart . Tegne eller klikke og trække en lille , flad oval form og placer den i toppen midt på siden . Skrive ordet " Start "inde i ovale og tegne en retningspil peger lige ned fra midten af det ovale omkring en tomme i længden .
3 .
Tegn eller klik og træk en diamant forme og placere den direkte under den nedadgående retningspil , så rombe er på sin side og den lange ende af diamanten punkt til venstre og til højre . Inde i diamant , skriver "Color=? " uden anførselstegn .
4 .
Tegn eller tilføje en retningsbestemt nedadgående pil fra bunden punkt i diamant ned en tomme . Tilføj en vandret linje , der strækker sig over næsten hele den side , stor nok til at holde jævnt fordelt nedadrettet pile for hver farve, du kan tilbyde . For eksempel , hvis du har fire farver gør den vandrette linje mellem 04:56 inches lang og tilføje en retningsbestemt nedadgående pil for hver af de fire farver omkring en tomme i længden .
5 .
Tegn eller tilføje et rektangel direkte under den retningsbestemte pile. Ud for hvert pil og over hver rektangel , hver af de fire farver skrive . For eksempel skriver "Blå " ud for den første pil og " Yellow "ud for den anden .
6 .
Skriv de tilsvarende beløb , du har tildelt til hver farve i hver rektangel . For eksempel , skriver " $ 10,000. 00 "i den første firkant , " $ 15,000. 00 "i andet rektangel og så videre .
7 .
Tegn lige linier fra midten af bunden af rektanglerne ned en tommer fra af hver enkelt. Tegn en anden vandret streg tværs over bunden af disse linjer at vedlægge de linjer og rektangler ovenfor . En sidste nedadgående pil fra centrum-bunden af din sidste vandrette linje omkring en tomme .
8 .
Tegn et rektangel lige under , at nedadgående pil og skrive " Udskriv skyldige beløb " inde i den. Gør et sidste nedadgående retningspil fra bunden centrum af denne rektangel og trækker en lille oval . Inde i ovale skriver , " End ".

gode råd og advarsler


 • Hvis du løber tør for plads på dit papir eller folie af din valgte rutediagrammet software , skal du bruge en stik form i bunden af siden og begyndelsen af toppen af den næste side for at vinde den flowchart sammen . Stikket Formen er den lille cirkel og måske mærket " stik " eller " off side -stik ", afhængigt af den software , du bruger .
 • Hver flowchart vil være anderledes i omfang , og det kan ikke altid være muligt at anvende en "case " struktureret rutediagrammet i enhver situation for hele programmet . For eksempel kan du bruge en afgørelse diamant for hver enkelt variabel, når processen stien selv vil være forskellige baseret på den valgte resultat.


 • Previous:gøre madservice arbejdstagere har til at bære handsker i Indiana ? Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change