hvordan man lærer adgang VBA 2003

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-10

Visual Basic for Applications ( VBA ) er et programmeringssprog baseret på Microsofts Visual Basic sprog . VBA bruges til at programmere og automatisere opgaver i Microsoft programmer som Access , Excel , Word , PowerPoint og andre . Den bedste metode til at lære VBA afhænger af din ræsonnementet bag at lære det . Hvis du gerne vil udvide din personlige viden og gøre dit arbejde mere effektivt , så at lære det grundlæggende og et par teknikker kan være nok . Men hvis du planlægger at lære VBA med henblik på arbejde , kan du være bedre stillet tage et kursus eller certificeret læring .
1 .
Tag en online VBA kursus . Mange skoler og virksomheder , herunder Microsoft , tilbyder uddannelse programmer til at lære VBA . Disse kursus kan variere fra gratis primere til fuld certificeringskurser .
2 .
Tjek dit lokale bibliotek . Der er mange bøger , der er blevet skrevet til at undervise VBA . De spænder fra meget tekniske programmering manualer til let at læse nybegynder bøger . Har adgang til mange bøger har den fordel, at du bliver i stand til at forstå materialet , når de er skrevet fra forskellige synsvinkler .
3 .
Ring et lokalt universitet eller Community College. Ofte vil disse skoler tilbyder individuelle kurser i VBA eller Access . Du behøver måske ikke at være studerende på skolen til at deltage , og kurserne er normalt billig eller gratis .


Previous:hvad er lidt udstopning ? Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change