hvordan man opbygger en brugbar instant besked på min hjemmeside

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-10-27

Selv om det er muligt at bygge en instant messaging- program fra bunden , det kræver avanceret programmering færdigheder . De mere almindelige måde at tilføje instant messaging til en personlig hjemmeside er at tilmelde dig med en af de mange instant messaging-tjenesteudbyderne . De fleste udbydere giver webmastere mulighed for at tilpasse instant messaging -program for at gøre det passer til temaet og stil dets destination hjemmeside
1

Søg efter en hjemmeside , der tilbyder instant messaging for webmastere . Et par af de mange muligheder inkluderer bravenet. com , jabbify. com og neomessenger. com .
2 .
Tilmeld dig en konto hos udbyderen af dit valg . Hvert websted vil have sine egne krav . Nogle vil kræve at du betaler for et medlemskab , mens andre vil tilbyde en gratis prøveversion eller ad-understøttede service .
3 .
Tilpas instant messaging service til at matche dit websted . Du vil have det til at ligne den blev oprettet af dig , så du kan bruge samme stil , farver og skrifttyper du har brugt til at bygge dine sider .
4 .
Tilsæt instant messaging service til din hjemmeside . De fleste udbydere vil give dig et stykke kode til at tilføje til dit HTML dokument eller kode editor . Vær sikker på at placere koden på den side, hvor du gerne vil have instant messaging skal vises .
5 .
Administrer din instant messaging- tjeneste via din brugerkonto på din tjenesteudbyders hjemmeside .


Previous:hvordan man skriver en hex -fil Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change