hvordan man skaber en visuel logik rutediagram

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-10-09

Flowcharts tage processer af enhver art og visuelt opdele dem i læsbar sektioner , der er repræsenteret ved forudbestemt figurer . Flowcharts er almindeligt anvendt i programmering af computere , forretningsanalyse og undertiden matematisk industrier . Disse diagrammer præsenterer et visuelt logisk præsentation af en proces for at gøre det nemmere at beskrive og tale om processen i almindelighed . At skabe en visuel logik rutediagram omfatter skabelsen af en regelmæssig rutediagram med sin forudbestemte former og derefter sørge for det følger en visuelt logik mønster til dit given situation .

Du skal bruge:
Pen
. Papir .
Flowchart software ( ekstraudstyr ) .


1 .
Vælg en proces , du ønsker at visuelt beskrive med et flowchart . Nogle eksempler kunne være " Rengøring en Room " eller " Kundeservice Procedure " eller enhver anden gældende proces , der passer til din situation .
2 .
Skriv ned på et ark papir alle de involverede trin i din proces , herunder eventuelle beslutninger og forskellige resultater af disse afgørelser kan indebære i den rækkefølge, de skal ske . For eksempel for at rense et rum , vil der muligvis blive " Fjern alle elementer fra sengen . Saml alle vasketøj . Luk alle skuffer . Gør sengen . Samle genstande op på gulvet . Vakuum. Åbne gardiner . "
3 .
Tag et nyt ark papir eller åbne dit valgte flowchart software til en ny fil . Tegn eller indsæt en oval form øverst på siden. Skriv " Start, "inde i oval.
4 .
drage de nødvendige forudbestemte form for hver af de næste skridt , der er involveret i processen , den ene oven på den anden side , hver jævnt fordelt fra hinanden . Til Eksempelvis en handling er et rektangel , en proces et parallelogram og beslutninger diamanter . Alle punkterne i ovenstående eksempel er handlingspunkter og ville alle være rektangler .
5 .
Tegn eller indsæt nedad retningspilene mellem alle de figurer, du har tegnet. Skriv en kort sætning i hver figur til at repræsentere hvert trin i processen . For eksempel , " Clear poster "eller " Make seng , " ville være passende .
6 .
Opret en mere nedadgående retningspil fra bunden af din sidste form og tegne eller indsætte en ovale form der . Skriver inde i oval form , " End ".
7 .
Læs via din rutediagrammet og dobbelt-tjekke den for nøjagtighed . Hvis du har flere trin eller trin, der involverer beslutninger med resultater , skal du sørge for , at resultaterne til afgørelsen er hooked sammen via retningsbestemte linier og har en endelig pil , der kommer fra gruppen til det næste logiske skridt i processen . Prøv at holde længden af retningspilene det samme.

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for mere en side for at fuldføre din visuelle logik rutediagrammet , skal du bruge side stik form , som er en lille cirkel . Lave en lille cirkel i bunden af din første side og derefter igen øverst på din fortsatte side .
 • Hold dine figurer konsekvent , mens du opretter din flowchart. For eksempel, hvis du bruger en oval form til at angive start og stop punkter , skal du ikke bruge et stik figur til at illustrere en station i slutningen af din flowchart. Må ikke bruge trekanten form , da det ikke er en af de forudbestemte former anvendes i skabelsen af rutediagrammer .


 • Previous:hvordan man bruger tekstfeltet i Visual Basic 6,0 Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change