hvordan man skriver et program, der viser en studerende id-nummer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-10-20

Når det drejer sig tid til at skrive et program , der er snesevis , hvis ikke hundredvis af computer sprog , hvorfra du kan vælge . Hver har sine egne styrker og svagheder , når det kommer til udskrivning af et studiekort nummer til skærmen . C ( og dens efterkommere C + + ) er " lavt niveau sprog , " teknisk vanskelige, men blandt de hurtigste og mest kraftfulde . Java er et " højt niveau sprog ", hvor mange af de mest vanskelige detaljer C håndteres automatisk og god objektorienteret praksis håndhæves af sprogstruktur , men det er langsommere . Ruby er en "fortolket sprog. " Det er meget langsommere end Java og C og ikke tvinger god objektorienteret struktur på brugeren , men det er meget bedre til at give en programmør til ". komme til det punkt "
1
Indsæt følgende i din C redaktør: .

int studentID=789216387 ;

int main ( ) {
cout tilbage 0 ;
}

Dette definerer studiekort , tildeler den en værdi , og udskriver det på skærmen . "Return " er en nødvendig linje at vende tilbage til det operativ system og lad den vide , at der ikke var nogen fejl
2
Indsæt følgende i din Java redaktør: .


klasse StudentIdPrinter {

int studentID=3423432432 ;


public static void main ( String [ ] args ) {

System. out. println ( studentID )


}
}

Som du kan se , er der en lidt mere kode her end i C -programmet : Java kræver at alle koder skal defineres inden for nogle form for klasse --- en imaginær objekt , der giver dig mulighed for at gruppen operationer med de data, de påvirker .
3
Indsæt følgende i din Ruby redaktør: .

id=432. 432. 432
lægger id


modsætning C og Java , Ruby kan du gå lige til det punkt med kode , der gør hvad den siger . En id værdi skabes og tildeles en studiekort , og at ID er udskrevet til skærmen øjeblikkeligt ved hjælp af " lægger " kommando .


Previous:hvordan man skriver en perl telnet script , der beder om værtens navn Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change