hvordan man skriver et script til at sende en email, når en computer går online

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-05

Visual Basic Scripting ( VBS ) giver dig mulighed for at oprette scripts , der automatiserer processerne på din computer . VBS sprog kan du også sende e-post , når brugeren logger ind Brugeren kobler sig på netværket og internettet, når login- processen er fuldført. VBS -format giver dig mulighed for automatisk at sende en e-mail , så snart brugeren logger i. Det er til gavn for systemadministratorer , der har behov for at indstille e-mail at meddele ledere , at brugeren har adgang til nettet
1 .
Klik på Windows " Start " knappen og skriv " notepad " i boksen Søgetekst . Tryk på " Enter " for at åbne din teksteditor
2
Skriv følgende kode ind i din editor .

Set email=CreateObject ( " CDO. Message " )
email. Subject=" Eksempel Email Besked "
email. From=" me@myemail. com "

email. To=" test@recipient. com "
email. TextBody=" E-mailen . "
email. Send

Erstat hvert udsagn med dine egne oplysninger . Det eneste der kræves information, er " Fra " email -adresse og " Til " email -adresse . Den " TextBody "parameteren sendes meddelelsen til modtageren .
3 .
Klik på Notesblok " File " menuen. Vælg " Gem som ". Indtast " email. vbs " i " File name " tekstfeltet . Vælg " All Files " fra " Filtype " drop -down . Klik på "Gem " for at gemme dine script -filen.

gode råd og advarsler


  • Dobbeltklik på filen på din harddisk for at teste det , men vær opmærksom på , at en E-mailen sendes, når du køre filen . Den bedste måde at teste filen er at tilføje dine egne e-mail til at sende dig selv en e-mail , så du kan se e-mail indholdet på din egen e-mail -klient .


  • Previous:hvordan man kan konvertere pseudo koder til rutediagrammer Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change