kan du tilslutte op PS3 controllere til din pc ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-10-02

PS3 Dualshock og Sixaxis controllere kan tilsluttes til din PC , men mangler funktionalitet uden en række ekstra software downloads og tweaks . Efter installation passende software , er PS3 controllere i stand til at interagere med alle PC spil

Nødvendig hardware

En pc, der kører Windows 2000 eller . nyere og en USB- ledning med en mini-B ende er påkrævet. Mini-B ende forbinder i controllerens opkrævning af havne , med den anden ende tilslutning til en USB- port på computeren .

Nødvendig software

Window 's ikke kommer med en driver til PS3 controllere , og derfor skal en tredjepart driver hentes . Disse er nemme at finde . Søg efter " DualShock 3 til PC " driver , og følg installationsvejledningen

Misforståelser : . Universal Bluetooth

PS3 controllere interagere med PS3 via trådløs Bluetooth- teknologi . Men ud af kassen , de ikke universelt par med en pc 's Bluetooth .

Parring Bluetooth

Yderligere drivere og software er forpligtet til at gøre det så godt . En af disse tilbydes af MotionInJoy. com . Men en USB- forbindelse er nemmere , når du skal tilslutte controlleren via USB at parre den med tredjeparts Bluetooth-applikationer .

Brug PS3 Controller

Ikke alle spil understøtter brugen af Gamepads . Hvis du vil bruge din PS3 controller i et spil mangler perifer støtte og derefter downloade og installere " XPadder . " Dette program giver dig mulighed for at kortlægge tastatur kontrol til din PS3 controller .


Previous:gamle bærbar bruger Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change