Hvad er Microsoft Visual Basic 6,5 ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-19

Over tid har programmer, der skal opdateres for at holde trit med de skiftende stemning online og i computer hardware . Dette fører til forskellige navne og numre til disse udviklende programmer . Visual Basic 6,5 henviser til en bestemt version af et programmeringssprog fra Microsoft

Visual Basic

Et programmeringssprog refererer til en kode , som fortæller en computer , hvad de skal gøre . Visual Basic har sine rødder i en programmering languange kaldet begyndere til alle formål Symbolsk Instruction Code , eller BASIC for korte . Det er især BASIC sprog udviklet af Microsoft , og tilbydes i et program , der kan bruges til at skrive andre programmer med sproget .

VB til VBA

Visual Basic er udviklet fra version 1,0 til 6,0 . Version 6,0 blev udgivet i 1998 . I 2001 udgav Microsoft det . Net linje af programmeringen ressourcer , og Visual Basic blev Visual Basic. Net . Ind imellem disse udgivelser var Visual Basic for Applications , eller VBA , som var det sprog, Microsoft Office 2003 og 2007 blev skrevet i.

VBA 6,5

Fordi " Visual Basic " endte med 6,0 , Visual Basic 6,5 faktisk refererer til Visual Basic for Applications version 6,5 . Dette program understøttes ikke længere af Microsoft , men er stadig populær hos udviklere, der kender ovennævnte programmeringssprog .


Previous:tutorial i pascal programmering animationen Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change