c program uddannelse

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-11-19

I en alder af moderne software sprog og applikationer , er C programmeringssprog et af de ældste , mest effektive og mest udbredte sprog rundt. C -programmet uddannelse giver dataloger en dybtgående undersøge dette sprog

Identifikation

C -program uddannelse er tilgængelig online og på universiteter , workshops og hjem studieforløb . Kurser er tilgængelige for både begyndere og erfarne programmører .

funktioner

De fleste træningsmuligheder tilbyde en kombination af C programmering basics og C avanceret programmering . Grundlæggende C programmering uddannelse omfatter en gennemgang af funktioner , skrive funktioner , afkast erklæringer og floating point funktioner . Videreuddannelse omfatter en oversigt over strukturer, der arbejder med strukturer , array strukturer , sammenligne data på bit niveau og dynamiske hukommelse tildeling .

Overvejelser

Baseret på uddannelse muligheder , skal eleverne overveje deres langsigtede mål . For eksempel kan studerende, der ønsker at opnå fortrolighed med C vælge en billig eller gratis online-mulighed . Fagfolk , der ønsker at tilføje C som en specialisering bør overveje at tage klassen på et lokalt universitet og modtager et certifikat for færdiggørelse .


Previous:hvordan man åbner en bevægelseshæmmet fil Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change