funktioner i Visual Basic

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-26

Visual Basic ( VB ) er en unik edb-sprog --- det mindste var, da det først kom ud . Nu er der mange efterlignere . VB kan du hurtigt og nemt udvikle en bank af visuel kontrol med skydere , kontakter og målere eller en kompleks form for en bruger til at udfylde . Det bruger BASIC sprog, som er kendt for de fleste computer programmører , og som kan læres hurtigt, hvis det ikke allerede er kendt .

GUI grænseflade

VB er en Graphical User Interface ( GUI ) sprog . Det betyder, at en VB program altid vil vise noget på skærmen , som brugeren kan interagere med ( som regel via mus og tastatur ) for at få en færdig arbejde. Det første skridt i opbygningen af VB -programmet er at få GUI elementer på skærmen . Dette gøres via pull -down menuer, en liste over de tilgængelige grafiske objekter . Ethvert system er lidt anderledes ( Mac adskiller sig fra Windows og VB4 Afviger fra VB6 ) , men generelt , venstre-klikke på et objekt kan du beskrive egenskaber som størrelse og placering . Højreklikke giver dig mulighed for at skrive kode . For eksempel , hvis den grafiske brugergrænseflade punkt på dagsordenen er en switch venstre -klikke vil gøre det muligt for programmøren at sige, hvor stor kontakten var , hvordan det var mærket , og hvor på skærmen den er placeret . Højre -klik på kontakten ville bringe et vindue , der gør det muligt for programmøren at skrive kode, der beskriver, hvad der sker, når brugeren klikker på knappen .

modularisering

Det anses for god programmering praksis at modularize dine programmer . I stedet for at tænke på et edb- program som en enkelt stor samling af koden, skriver den gode programmør kode , så du aldrig behøver at se på mere , end der passer på skærmen ( eller side ) på ¨¦n gang . Hvis du programmerer i moduler som dette , er programmet lettere at forstå og let at opdatere . Opdatering vil sandsynligvis ske ved en anden , så det er import , at programmet er let at forstå . Lille ( sidestørrelsen ) moduler , hvor det er tydeligt angivet , hvad der kommer ind i modulet , og hvad der går ud der gør et program let at forstå . VB tvinger dig til at programmere i en modulært , idet hver GUI post indeholder en del af koden --- den del , der gælder for denne GUI element.

Objekt Orentation

Objektorienteret Programmering ( OOP ) er et koncept , hvor programmør tænker på programmet i " objekter " ( dog abstrakt genstandene kan være ) , der interagerer med hinanden . I OOP , associerede al den kode med at objektet er i ét sted . Endnu en gang , VB kræfter denne gode programmering praksis . GUI elementer er de objekter og al den kode der er forbundet med objektet er kun et klik væk . Denne naturlige måde at håndhæve god programmering praksis --- plus nem programmering i BASIC --- er netop grunden til VB har fundet så mange hengivne fans .


Previous:parallel programmering uddannelse Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change