grundlæggende i IDL

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-11-30

Interactive Data Language er en edb-programmering sprog, der bruges til at skabe billeder ud af tal. IDL , som blev oprettet til brug inden for rumfart og astronomi , blev meget mere udbredt med tiden , fordi i en række forskellige videnskabelige felter visualiseringen af de underliggende data er et vigtigt skridt i at forstå dens betydning og bevæger sig fremad til forsøg eller programmer . IDL er et produkt af ITT Visual Information Systems .

Historie

IDL i sin tidligste former var et produkt af Research Systems Inc. , et selskab stiftet af David Stern . I 1981 RSI frigivet en version designet til VAX /VMS , arkitekturen , der anvendes af Digital Equipment Corporation på det tidspunkt .Selvom IDL tidligste brug var i astronomi og rumforskning Det viste sig hurtigt tilpasses til sådanne områder som medicin og atomfysik . Ifølge Liam E. Gumley fra University of Wisconsin , Madison , sproget bruges i "Overvågning og kontrol af plasma -feltet i en nuklear fusion tokamak . "ITT Industries købte RSI i 2004 og omdøbt det som ITT VIS i 2006 .

Fra

Du kan blot skrive

IDL

at køre en traditionel kommando-line interface, eller du kan skrive

idlde

for IDL Development Environment , for at få en mere fleksibel display med indbygget redigeringsværktøjerI begge tilfælde prompten ser sådan ud : . IDL >Hvorpå interaktion kan gå i en af hundredvis af retninger . På bare fem kommandoer , inden for enten IDL eller IDLDE kan man producere handlingen i en dæmpet sinusbølge . Det ville arbejde således ( trykke på RETURN ) efter indtastning af hver kommando ) :IDL > x=findgen (100 )

IDL > x=x/50

IDL > y=sin ( 3 * ! Pi * x ) /EXP ( x )

IDL > PLOT , x , y

IDL > wdelete .Som Chris Rennie , i School of Physics på University of Sydney , Australien har forklaret , den første af disse kommandoer genererer en række 100 flydere tildelt den variable x.Den anden kommando skalaer, array .Den tredje introducerer funktioner synd () og exp ( ) . Som Rennie siger , IDL er indiferent til sag , således at exp er identisk med EXP eller EXP .Den fjerde plotter array y som en funktion af x.Endelig femte linje afviser grafik-vinduet .

IDL 8,0

Den nyeste generation af IDL er IDL 8,0 , som har en updatd " workbenchg programmering miljø . . . så det er lettere at skabe små programmer og store applikationer " i henhold til ITT hjemmeside . Arbejdsbordet indeholder en forenklet brugerflade , nye funktioner til indsættelse af kode skabeloner , en forbedret værktøjslinje og et hjælpesystem .

Forsigtig

initialer IDL kan også betyde " Interface Description Language "( også kendt som " Interface Definiton Sprog " ) . At IDL er en specifikation sprog, der bruges til at tjene som en bro mellem software komponenter, der ikke deler et sprog .


Previous:hvordan man kan angive en standard ejendom i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change