hvad er en arv konflikt ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-06

I objekt-orienteret programmering , kan en programmør designe en klasse, der arver funktioner fra mere end én forælder klasse , kaldet multiple arv. Når en klasse objekt modtager oplysninger fra to eller flere moderselskaber klasser, der er uenige , det oplever en arv konflikt

Funktion

Et barn-class objekt arver metoderne fra moderselskabet klasser . Når et barn arver metoder med de samme navne , vil det have en arv konflikt, og skal afgøre, hvilken metode der skal bruges. Disse konflikter kan opstå ved et uheld , når en programmør utilsigtet giver unikke metoder i forskellige forælder klasser af samme navn .

Effects

Arv konflikter skaber fejl i software. Når et objekt , der kører i et program oplevelser konflikt , vil det generere en fejl . Medmindre det har en måde at håndtere de modstridende metoder til sit moderselskab klasser , kan programmet ikke fungere korrekt eller nedbrud helt afhængig af hvor kritisk objektet er .

Overvejelser

Nogle programmører design programmer, der ikke tillader flere arv eller en måde at konvertere multipel nedarvning til enkelt arv . Programmører kan også definere et sæt regler for en klasse at følge for at undgå konflikter arv , såsom ved skæbnebetonede de metoder en klasse arver så de ikke fungere sammen .


Previous:hvordan man kan zip -filer ved hjælp af VBA Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change