hvad er filtypen flac ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-15

Den FLAC fil forlængelse er en lydfil , der bruger tabsfri lyd komprimering , ifølge FileInfo. com , en online database over filtypenavne . En filtypenavn er den gruppe af tegn efter en periode med et filnavn

Funktion

Den FLAC fil komprimerer lydfiler uden at fjerne nogen af de oprindelige data og information. Det betyder , at den komprimerede lydfil ikke mister kvalitet . Desuden kan det skabe tekstfiler , der giver oplysninger om FLAC fil .

Software at Open FLAC -filer

Der er flere software-applikationer , der kan åbne FLAC -filer såsom Roxio Creator 2011 , VideoLAN VLC Media Player , Microsoft Windows Media Player ( med Illiminable eller CoreFLAC filtre , ) En Tunes , VU -afspiller , GoldWave , Nuller Winamp Media Player , Foobar 2000 , og Adobe Audition 3 .

Åbning af en FLAC fil

Du kan åbne FLAC fil , bare højreklikke på den og derefter klikke på " Åbn med "og derefter vælge "Vælg standardprogram ", og vælge den software , du ønsker at bruge til at åbne filen , og klik derefter på " OK . " Hvis der til trods har den nødvendige software til at åbne FLAC -filer , har computeren ikke genkender den fil , skal du køre en registreringsdatabasen scanning for at kontrollere for fejl .


Previous:hvordan man kan beskytte en swf fil Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change