hvad er sol filtypen ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-11-16

En filendelse er den gruppe af tegn i slutningen af et filnavn , som ligger efter den periode . SOL -filen er hovedsageligt forbundet med " Flash " fra Adobe Systems , ifølge FILExt , en online database over filtypenavne

. Funktion

SOL filer er Adobe Flash Player Fælles objekter , hedder Filesuffix. com , som bruges til at læse og lagre begrænsede brugerdata og indstillinger på en computer eller server . De tilbyder real time-sharing og arbejde på en lignende måde som cookies .

Åbning af en SOL -fil

SOL filer kan åbnes og ses med Adobe Flash Player og redigeret med løse. For at åbne SOL fil, bare højre- klikke på det , og derefter klikke på " Åbn med "og derefter vælge " Vælg standardprogram " og vælge den software , du ønsker at åbne filen med . Hvis Windows ikke en liste over alle standard program , skal du klikke på " Browse " for at søge efter Adobe Flash -programmet .

Fejlfinding

I nogle tilfælde , mennesker synes, at trods den nødvendige software til at åbne SOL filer , Windows er ikke i stand at anerkende eller åbne filen . Hvis dette sker , skal du køre en registreringsdatabasen kontrol, for at scanne til fælles registreringsdatabasen fejl .


Previous:hvordan man får adgang visuelle basisforrentning Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change