hvordan du bygger din egen pc -software

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-11

Vi bruger computere flere gange om dagen , der kører software uden at tænke over , hvordan det blev skabt eller af hvem . Vi tager for givet , at computere gør, hvad vi forventer, at gøre . Men hvem skriver disse applikationer og hvordan? Selv om programmeringen ikke er for alle , at processen er meget nøjagtig og detaljeret , at skrive din egen PC software kan være lige så sjovt som det er givende . Med den rette programmeringssoftware og nogle tid til overs , kan man blive en computer programmør . Og selvom det kan tage lidt tid at lære at programmere .

Du skal bruge:
Programmeringssoftware


1
Installer din programmering software som Microsoft Visual Basic eller Java NetBeans på din computer . . Start programmet og starte et nyt projekt .
2 .
Opret en brugergrænseflade , hvor du kan redigere de filer, du arbejder med , samt etablere alle forbindelser mellem filer, der skal anvendes i dit nye projekt .
3 .
Tilføj kode til de filer du har oprettet . Disse er de anvisninger, computeren læser og processer som din applikation kører .
4 .
Oversæt dit program , eller ændre det i edb-sprog , tester programmet , så køre den , når du har fuldført den.

gode råd og advarsler


  • Microsoft Visual Basic 6,0 bruges til at oprette Windows-applikationer og kører kun på en Windows -system . Det er gratis at downloade . Java NetBeans kan også downloades gratis fra Java hjemmeside og det kører på Windows , Mac OS eller Linux . Den software, der er oprettet med Java NetBeans vil også køre på nogen af de tre nævnte systemer . ( Se Ressourcer . )


  • Previous:hvordan man får sæt med visuelle basale egenskaber Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change