hvordan man åbner en url via et VBS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-07

Visual Basic Script er et programmeringssprog udviklet af Microsoft til at muliggøre automatisering af en Windows- computer , på samme måde AppleScript kan bruges til at automatisere Mac-computere og BASH scripting kan bruges til at automatisere Linux- maskiner . I modsætning til Visual Basic sig selv, er Visual Basic Script en skriptsprog . Det vil sige, det er ikke kompileret ind EXE programfiler-det er fortolket af teksten i det program, hver gang det køres . Blandt Visual Basic Script øvrige evner er beføjelsen til automatisk at åbne programmer , dokumenter og endda webadresser .
1 .
Åbn din foretrukne teksteditor . Enhver editor, der skriver almindelig tekst filer vil gøre , men er fuld-blæst tekstbehandlingsanlæg dårligt egnet til opgaven , da de ikke skriver almindelig tekst
2
Gem tekstfilen . på skrivebordet som " openURL. vbs . " Sørg for, at det bruger " VBS " udvidelse
3
Indsæt følgende linje kode i den tomme tekstfil : .


sæt shell=CreateObject ( " Shell. Application " )

Dette skaber en skjult program , der scriptet kan bruge til at køre kommandoer .
4
Indsæt følgende linje kode umiddelbart efter den foregående .

shell. Open " http://www. ehow. com "

Dette vil åbne eHow webside med brugerens standard web browser . Du er velkommen til at erstatte URL med den , du ønsker at åbne .
5 .
Dobbeltklik på " openURL. vbs " ikonet på skrivebordet for at åbne programmet .

gode råd og advarsler


  • Det åbne Kommandoen er ikke begrænset til webadresser . Enhver streng , der har en fil forening på systemet kan anvendes med denne kommando til at åbne dokumentet med sin standard applikationer . Samme kode , for eksempel , kan bruges til at åbne en PDF- fil i standard PDF -læser blot ved at erstatte URL med en fuld sti og filnavn .


  • Previous:hvordan man kan validere i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change