hvordan man bruger Microsoft Script Debugger

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-01

Hvis du er kodning et websted eller program ved hjælp Javascript , en nem måde at kigge på scriptet til at opdage fejl , er at bruge Microsoft Script Debugger . Microsoft Script Debugger er inkluderet gratis med Windows og kan køres med Internet Explorer , som også indgår med operativsystemet. Brug af debugger kan hjælpe med at finde og reparere fejl i Javascript
1
Gå til Microsoft Script . Debugger download-side ( se " Resources " ) , og derefter hente Microsoft Script Debugger . Dobbeltklik på den downloadede fil , og følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen .
2 .
Åbn det program, du ønsker at debug eller åbne den webside , der indeholder Javascript hjælp af Internet Explorer .
3 .
Klik på " Ja " til at fejlrette , når vises rapportere en fejl med scriptet . Boksen vil give oplysninger, såsom hvilken type af fejl , og den linje kode på , hvor fejlen opstod . Koden vil automatisk blive vist i Microsoft Script Debugger .
4 .
Rul ned i Microsoft Script Debugger software til at finde den fremhævede linie, som er den linje , der forårsagede fejlen .
5 .

Place " Debugger " ( ingen anførselstegn ) på linjen lige over linjen anmelde fejlen til debug koden . Når scriptet er kørt igen , Internet Explorer pause , når den opdager fejlsøgeren kommandoen .
6 .
Åbn menuen "Vis" øverst i Microsoft Script Debugger vinduet , og klik derefter på " Command Window ". Kommandovinduet tillader dig at se og ændre de værdier, der anvendes af scriptet i " Run Time . "Dette er et nyttigt redskab, når aflusning af et script .
7 .
Tryk på " F5 "for at genstarte scriptet at afgøre, om fejlen er blevet rettet , eller at afsløre eventuelle yderligere fejl , der har brug debugging .
8
Fjern " Debugger , " kommando , når du er færdig med fejlfindingen script til at køre scriptet uden afbrydelse
.


Previous:hvordan man kan opdatere en forespørgsel i forbindelse med adgang VBA Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change