hvordan man erklærer en variabel i Visual Basic

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-28

I programmering , er variable ord, der er tildelt til reference de steder i computerens hukommelse, hvor data kan lagres . Dette gør det muligt for programmører at give data i deres program beskrivende , nyttige navne , såsom " x_position "eller " acceleration ". Hvert programmeringssprog har sine egne regler for , hvordan en programmør skaber ( eller erklærer ) variabler i dette sprog . Microsofts Visual Basic er ingen undtagelse , og har en række principper , der anvendes til at erklære variabler
1 .
Opret et nyt projekt for variabel erklæring eksperiment ved at klikke på " File " og " Nyt projekt ". Vælg " Console Application " valgmulighed , da det er den enkleste at skabe en grundlæggende program i.
2
Erklær en variabel ved at indsætte følgende kode : .


Dim s som String

Dette definerer en String ( en samling af bogstaver , tal og tegnsætningstegn ) . Varsel , variabel definitioner begynder med " dim " søgeord , bliver efterfulgt af variabelnavnet , efterfulgt af " som " og de data , der skal bruges .

Dette eksempel blot erklærer de variable , det gør ikke initialisere det . Forsøger at bruge denne variabel nu ville producere en fejl
3
erklære og initialisere en variabel : .

Dim s som String=" Hej . "

Dette er det samme som den forrige kommando , undtagen s er givet en indledende værdi på " Hello " , så snart den er erklæret .
4 .
Indsæt følgende genvej :

Dim s=" . Hello "

Ved tildeling en startværdi , eller initialisering af variable, er det ikke nødvendigt at angive en type for variablen bruge " som " kommando . Men det er generelt en god ide at gøre det , blot for at øge læsbarheden af koden .

gode råd og advarsler


 • Programmører bruge verbet " erklærer " at beskrive den handling at bede computeren til at oprette en variabel . Verbet " initialisere "anvendes til at beskrive den handling at tildele den oprindelige værdi af variablen . I nogle sprog , er erklæringen og initialisering det samme skridt, men i Visual Basic er de separate kommandoer ( selvom de kan kombineres på én linje kode og ofte er) .
 • Når du opretter nye klasser ( samlinger af variable og metoder) , kan den " dim " søgeord indledes med en adgang søgeord som specificerer, hvilke andre dele af programmet kan få adgang til den . Adgang søgeord er " Public ", " Beskyttet "," ven " og " Private ". En komplet oversigt over adgangen søgeord er uden for rammerne af denne artikel , men du kan læse mere i afsnittet Ressourcer .


 • Previous:hvordan man laver en exe i notesblok Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change