hvordan man kan automatisere ftp downloads

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-28

File Transfer Protocol ( FTP ) bruges til at overføre filer mellem to computere over internettet eller et intranet . FTP kræver en computer til at fungere som en server og den anden som klient . Klienten skubber en fil til serveren i upload scenariet og trækker en fil fra serveren når du henter . FTP bruges til at flytte data fra et system til et andet til forarbejdning. Automatisering FTP processen tillader planlægning af uploads og downloads , fjerner behovet for menneskelig indgriben

Du skal bruge:
Windows XP styresystemet eller senere.


1 .
Åbn din tekst editor og oprette en fil navn " autoftp. scr "på din computer .
2 .
Indsæt følgende tekst i filen uden anførselstegn :

" åbne 127. 0. 0. 1
bruger
myusername
MinAdgangskode
sætte uploadname
få downloadname
quit "
3 .

Rediger " 127. 0. 0. 1 " til IP-adressen på FTP- server, som du ønsker at kommunikere . Erstat " myusername " med navnet på en gyldig konto på FTP -server . Ændre teksten " MinAdgangskode "for at adgangskoden til gyldig brugerkonto .
4 .
Hent en fil ved at fjerne teksten " sætte uploadname " og erstatte teksten " downloadname " med navnet af den fil, du ønsker at hente .
5 .
Upload en fil ved at fjerne teksten " får downloadname " og erstatte teksten " uploadname " med navnet på den fil, du ønsker at placere på FTP -server .
6 .
Klik på " Start " knappen på Windows menulinjen , og vælg " Kør ". I tekstfeltet , indtaste " cmd " og tryk på " Enter " tasten .
7
Type . " ftp-s : autoftp. scr "og tryk " Enter " for at udføre FTP automatisering scriptet

gode råd og advarsler
  • fleste FTP -kommandoer tilgængelige i interaktiv tilstand vil fungere , når køres fra et script .


  • Previous:visuelle basisprove projekter Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change