hvordan man kan integrere billeder i et projekt i Visual Basic

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-11-25

Visual Basic er et sprog , der anvendes i programmering Microsoft desktop applikationer . Visual Basic programmeringssprog giver dig mulighed for at indlejre billeder i dit projekt former . Dette øger layout og brugergrænseflade til de programmer . Billeder er i din Visual Basic værktøjskassen, hvilket betyder, alt hvad du skal gøre er at trække og slippe et billede objekt til formularen og angive et billede for elementet
1 .
Klik på Windows " Start " knappen og derefter vælge " Alle programmer . " Klik på " Visual Studio " fra programmet grupper og klik på " Visual Basic " fra listen over genveje .
2 .
Klik på " Filer " menupunktet og klik på " Åbn ". Peg på placeringen af dit projekt . Klik på " Åbn " for at indlæse dit Visual Basic former og kode .
3 .
Dobbeltklik på den formular , som du vil placere billedet . Dette åbner formularen i et design fremviser . Find værktøjskassen på venstre side af Visual Basic -vinduet. Træk og slip en " Picture Box " element fra værktøjskassen til formularen . Det automatisk trækker et element på din form .
4 .
Klik på billedet kassen . I sektionen Egenskaber til højre , skal du vælge en placering på din harddisk , hvor billedet er placeret . Klik på " OK " for at gemme dine indstillinger . Det billede vil vise i form .


Previous:hvordan man kan tildele en række tælle til en variabel hjælp af Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change