hvordan man kan konvertere exe at kode

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-24

Et program er typisk skrevet i et højt niveau programmeringssprog som C eller Visual Basic . Dette native kode er derefter kompileret til maskinkode , som kan køre på en computer . Kompileret kode resulterer i en EXE -fil , den resulterende fil siges at være eksekverbar , hvilket betyder at det kan udføres på en computer . Vende processen og konvertering en EXE -fil tilbage til kildekode i dens oprindelige sprog er en proces, der kaldes " dekompilering . " Decompilers kan være et effektivt redskab for udviklere at skulle ændre ansøgninger , hvis oprindelige kildekode har længe gået tabt .

Du skal bruge:
RecStudio Decompiler


1
Åbn RecStudio Decompiler , som kan downloades gratis fra linket citeret i afsnittet Ressourcer nedenfor . .
2 .
Klik på " File " og " Nyt projekt ". Brug fildialogen til at vælge en EXE -fil på dit system , som du gerne vil dekompilere , og klik på " OK ". Den Decompiler vil forløbe , og kan tage fra få sekunder til et par minutter at udfylde , afhængigt af kompleksiteten af de EXE fil og hastigheden på din computer .
tre .
Klik på knappen , der ligner en pil , der peger på en " C "for at se den kode som C kildekode .

gode råd og advarsler


 • Mange kommercielle programmer gå igennem en proces, der kaldes " formørkelse "for at gøre det vanskeligere for konkurrerende virksomheder eller hackere at dekompilere kildekoden for at opdage forretningshemmeligheder eller et program mangler . Hvis en EXE ansøgning er korrumperet , vil dekompileres kildekode sandsynligvis være svært for et menneske at fortolke, da maskinen koden er indeholdt i EXE -fil .
 • Selv uden formørkelse , dekompilering er en ufuldkommen og umodne proces . Det vil tage en dygtig udvikler til at forstå dekompileres C-kode produceret . Nogle af koden , som variabel og funktion navne , vil generelt ikke blive bevaret .


 • Previous:hvordan man kan indsætte tekst som et hyperlink i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change