hvordan man kan zip -filer ved hjælp af VBA

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-05

Ved programmering i Microsoft Office Visual Basic for Applications ( VBA ) , er det somme tider nødvendigt at åbne eller kalde andre programmer fra Word , Excel eller Access . Den nemmeste måde at udføre denne opgave er gennem VBA SHELL -kommando . Denne kommando starter et andet Windows eller kommandolinje program til at køre uafhængigt af Office-programmet . Når det andet program kører, kan Office-programmet fortsætte med at udføre andre opgaver . Brug en let teknik til at køre Winzip og arkivere et sæt af filer ved hjælp af en Microsoft Access-formular .

Du skal bruge:
Microsoft Access 2000 eller nyere
. WinZip .


1 .
Åbn Microsoft Access ( 2000 eller senere) og oprette en ny database kaldet ZipSample .
2 .
Opret en ny ubunden form kaldet ZipForm . Denne form har ingen bordet forbundet med det . I stedet vil acceptere mappe og zip -fil navne indtastet af brugeren derefter zip -filer, når der klikkes på knappen .
3 .
Tilføj to tekstbokse og en knap i formularen .

Navn den første tekstboks "mappenavn " og give det overskriften " Folder : "
Name andet tekstfeltet " zipfile " og give det overskriften " Zip -fil : "
ændre etiketten på knappen for at " Zip . "
4 .
Højreklik på zip- knappen og vælg BYG efterfulgt af CODE . Dette vil åbne Visual Basic vindue med en ny tom metode . Inde metoden kroppen ( på den tomme linje ovenfor End Sub ) indtaste følgende kode :

shell " " " c : \ Programmer \ WinZip \ WinZip32 "-min-en-r " ; zipfile " " mappenavn " \ *. *"


Når evalueret af VBA tolk , vil denne kode passere følgende tekst til kommandoen tolk :

" c : \ Programmer \ WinZip \ WinZip32 "-min-en-r zipfile . zip mappenavn \ *. *

WinZip kan køre med en række kommandolinjeparametre . I dette tilfælde er kommandoen beder WinZip til at tilføje alle filerne i mappen mappenavn til arkivet zipFile. zip . Den-min argumentation fortæller WinZip til at køre minimeret ( i baggrunden ) ,-en angiver, at det er at tilføje filer til arkivet , og-r angiver, at alle filer i undermapper i denne mappe også bør tilføjes . Se WinZip hjemmeside ( se Resources ) for kommandolinjeflag og en komplet liste over kommandolinje argumenter.
5 .
Gem og luk Visual Basic vindue , skal du gemme formularen derefter skifte til at danne se . Formularen vises med de to tekstbokse og en knap . Udfyld formularen og klik på Zip -knappen for at teste formen.

gode råd og advarsler


  • På WinZip kommandolinjen , er de citater kræves, da mappen " Program Files " indeholder et mellemrum . Tilføje to citater sammen inde i et VBA bogstavelig sætter et citat i tekststrengen .


  • Previous:hvordan man opsætter DAO postsættet i Visual Basic Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change