hvordan man lærer system design

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-11-05

System design er et begreb , der bruges til at henvise til computer system design og programmering af computere . Læringssystem design involverer dig at komme ind i bygningen blokke af edb -programmer og computer netværk , forstå, hvordan de fungerer fra det sprog, computere tale til den måde, programmet interagerer med sig selv og andre . Skønt det er vanskeligt , kan du lære systemet design gennem en række forskellige kanaler, herunder selvstændige undervisning og formel uddannelse

Du skal bruge: .
Grundlæggende forståelse af computere .
Systemdesign brugsanvisningen .


1 .
Læs indledende bøger om systemdesign . Der er en række af bøger derude , herunder C + + For Dummies , og standard programmering lærebøger , der anvendes i college kurser . Jo mere du uddanner dig selv om edb-systemer og deres design , mere viden vil du have om, hvordan disse systemer fungerer , og hvordan du kan oprette og redigere dem .
2 .
Få en systemdesign program . Du kan købe disse fra software butikker , eller downloade dem gratis af af internettet . Brug din viden fra læsning til at forsøge at designe dine egne systemer på din computer .
3 .
Deltag college som et edb-system design større eller en computer engineering større . Hvis du kan udvikle en grundlæggende viden om og forståelse for systemdesign , det næste logiske skridt er at få den formelle uddannelse i faget , så du kan finpudse og skærpe dine færdigheder og viden .


Previous:hvordan man kan se lør bin filer Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change