hvordan man lærer vb script online

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-08

VBScript , eller Visual Basic Script , er en form for scripting-sprog udviklet af Microsoft i 1996 . Et scriptsprog er en særlig form for programmeringssprog , der giver din computer til at sende og hente information automatisk . VBScript er designet til at være let at fortolke og samtidig støtte en bred vifte af Microsoft miljøer , så det er en perfekt script til begyndere manuskriptforfattere . Der er flere websteder, der tilbyder gratis tutorials til VBScript , men nogle få er et hak over resten
1 .
Start med Microsoft TechNet 's Scripting Center , især hvis dette er din første gang scripting . Den forklarer den generelle grundlæggende elementer i scripting på en enkel , konkret måde , som kan hjælpe grund dine studier af VBScript . Det giver også et bibliotek med ressourcer om VBScript (anført under referencer) , som du kan bruge , når du bliver mere avancerede . Det vil tage omkring 30 minutter at blive fortrolig med stedet og med scripting basics .
2 .
Besøg Microsoft Development Network Library (anført under Referencer ) . Dette vil give oplysninger om, hvad VBScript er de grundlæggende elementer i dens funktioner , hvordan det fungerer på en HTML- side , hvordan det virker i Internet Explorer , og hvordan man skaber regulære udtryk . Det giver også en VBScript Language Reference guide . Det vil tage endnu 30 minutter at blive fortrolig med dette websted.
3 .
Gå til w3schools. com ( opført under referencer) og begynder deres VBScript tutorial . Dette er det mest populære sted for at lære programmeringssprog online , fordi det er gratis og meget brugervenligt . Tutorial starter helt fra begyndelsen , og det giver eksempler , interaktive quizzer , ressourcer og eksterne links undervejs . Den dækker alle de grundlæggende aspekter af VBScript , fra " hvordan "og " hvor man kan "til " procedurer " og " loop ". Det tyder på , at du har forudgående grundlæggende kendskab til HTML /XHTML , men hvis du ikke gør det, det giver en tutorial i , at så godt . Det vil formentlig tage dig 3A55 timer at komme igennem VBScript tutorial .
4 .
Tjek VBScript tutorials på tizag . com og intranetjournal. com . Ligesom w3schools. com tilbyder de trin -for-trin instruktion begynder fra det fundamentale . Alle har forskellige læringsstile , så en af disse steder kan være nemmere for dig at forstå , selv om deres dækning ikke er helt så omfattende . Overvej browsing alle tre for at størkne din forståelse og opnå endnu større ekspertise .
5 .
Når du har styr på det grundlæggende , finpudse dine færdigheder ved at øve og fortsat at søge på nettet efter mere avancerede færdigheder til at lære . Du kan også tjekke de fora på de foreslåede lokaliteter for at tale med andre manuskriptforfattere og lære tips fra dem .


Previous:nøgler aftales protokol Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change