hvordan man programmerer en online- auktion site

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-11-04

Online-auktion websteder kan være meget store og kræver kompliceret software for at fungere korrekt . Du er nødt til at overveje ikke kun, hvordan det vil se , men hvad brugerne har brug for, hvordan man kan tiltrække besøgende , og hvordan man håndterer online-transaktioner . Plus , du har brug for softwaren til at køre det , brug for at opbevare brugerprofiler , administrere logins , og holde styr på auktion gange og auktion historier . Oprettelse af en auktion websted vil ikke være billigt , og det vil tage et højt niveau af teknisk ekspertise i webudvikling
1 .
Lær hvordan du opretter en grundlæggende hjemmeside ved hjælp af HTML og CSS . Begynde at lære at læse dokumentation og tutorials online . W3 Schools tilbyder interaktive eksempler , der dækker alle niveauer i webudvikling .
2 .
Lær PHP og hvordan man arbejder med databaser . MySQL er en populær database format, der fungerer godt med PHP og er gratis at bruge . PHP bruges til magten dynamiske funktioner på websteder ved at trække indhold fra databaser , uploade filer , og forvaltningen brugerinput .
3 .
skabe mere avancerede hjemmesider , opbevaring af indholdet i en database . Tilføj områder til det websted, er kun tilgængelige for brugere , der logger ind og registrere . Lær hvordan du beskytter adgangskoder og andre følsomme oplysninger i databasen . For en auktion hjemmeside, vil du også nødt til at overveje , hvordan man spore auktion lukketid og vinde budgivere .
4 .
Byg i en godkendelsesordning for transaktioner . Websites der accepterer kreditkort kræver en tilladelse gateway til at behandle køb . Du kan også køre alle transaktioner gennem en spærret service eller en online- kassen system som PayPal .
5 .
Hold arbejder på dit websted og tilføje funktioner . Udfør omfattende tests , især for sikkerhed . Hvis dit websted uheld giver ud nogens kreditkortnummer , kan du blive ansvarlig for eventuelle tab . Du kan få brug for at ansætte professionelle udviklere som dit websted bliver mere kompliceret og kræver flere servere til at køre den . På samme tid, vil du behov for at markedsføre dit websted og tiltrække brugere til at gøre det til en succes .

gode råd og advarsler


 • Hvis programmeringen en hel auktion websted er for meget , overveje at bruge en web ramme som et udgangspunkt. Web rammer giver en kodebase til at gøre de grundlæggende opgaver som at få adgang til databaser nemmere og lad dig fokusere mere på , hvad du ønsker, at webstedet at gøre end om hvordan man gør det .
 • Du kan også bruge kommercielle pakker , som xcAuction eller rwAuction , der giver hele systemer designet til online-auktion websteder .


 • Previous:har jeg brug for J2SE runtime environment ? Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change