hvordan man skriver en pseudokode kode script

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-11-21

Pseudokode er almindeligt engelsk svarer til edb-programmering . I planlægningen af et script eller program, før den egentlige kode er skrevet , programmører vil håne de nødvendige kode i pseudokode . Formålet med spottende op kode i pseudokode , ifølge Dr. John Dalbey of California Polytechnic State University , er , at " det gør det muligt for designeren at fokusere på den logik " endnu ikke få " distrahere af detaljer om sprog syntaks . " Selv forholdsvis korte scripts anvendes til web- programmering gavn af god planlægning og nogle velskrevet pseudokode .
1 .
Skriv et groft flowchart af dit script 's opgaver. For eksempel vil du gerne bygge en quiz til dit websted, der giver besøgende til at teste deres viden om film . Tænk på hvordan dit script skal fungere til at udføre sin opgave . I tilfælde af en quiz , skal det stille spørgsmål , som så sorteres og optalte . Da quizzen findes på en hjemmeside , vil den bruge en webformular skrevet i HTML . Så dit script ikke behøver at stille de spørgsmål . Det efterlader dit script med sortering og optælling .
2 .
Tilføj til din rutediagrammet en handling , der udløser scriptet . I en online- quiz , scriptet da kun vil kvalitet og stemmer svar på spørgsmål , klikke på " Send " knappen bør udløse scriptet . Skriv dette udløser over din rå flowchart.
3 .
Tilføj til din rutediagrammet alle oplysninger hvert trin skal udføre sin opgave , der starter ved den logiske begyndelse . For eksempel er det første skridt quizzen udfører censur. Til lønklasse , skal programmet for at få svar fra webformular . Skriv disse oplysninger ned på din ru rutediagrammet , ved siden af trin .
4 .
Notat om rutediagrammet hvad dit program skal gøre med de oplysninger, på hvert trin . På quiz 's indplacering skridt , må det at læse hvert spørgsmål svar og derefter sammenligne det med det korrekte svar . Hvis et svar er korrekt , er det givet et punkt . Der gives ikke point for forkerte svar . På stemmeoptællingen trin , skal du blot scriptet tilføjer op pointene i forbindelse med hvert svar .
5 .
Tilføj nogle noter på din rutediagrammet mærkning, når scriptet behov kontrolstrukturer . Kontrolstrukturer omfatter loops og betingede udsagn . I din quiz , bør du se , at klassificeringen skridt skal gentage sig ved hvert spørgsmål på quizzen , så bemærk at trin kræver en for-løkke . Scriptet vil sandsynligvis behov betingede sætninger så godt.
6 .
Skriv din pseudokode baseret på den ru rutediagrammet du har oprettet . Start øverst og skriv din handling , såsom " Bruger gjort quiz . " Start næste linje på en led og skrive det første skridt . Brug led og hvid plads til at gøre koden læselig og indstille dine variabler , ligesom du ville gøre i en rigtig manuskript . også skrive en linje af pseudokode til at vise output på Scriptet skal generere .
7 .
Tjek din pseudokode ved at læse det højt for dig selv og følge trinene i dit hoved , foregiver at være på computeren . Hvis nogen oplysninger , behandling , input eller output mangler , skal du tilføje disse hvor der er behov .

gode råd og advarsler


  • Tegn dit færdige produkt , som man forestiller sig det , på et stykke papir, der kan hjælpe dig visualisere præcist hvordan scriptet vil arbejde .


  • Previous:hvordan man åbner og konvertere FLL dokumenter Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change