hvordan man skriver et program til at beregne rente og rentes rente

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-11-27

Renters rente er en måde at beregne den samlede penge , der skal betales på et lån eller investeringer over tid . Lånet rente tilføjes hovedstolen , og renter beregnes på ny forværres nummer . Oprettelse af en regnemaskine kræver en forståelse af den formel, der anvendes til at beregne renters rente . Regneark programmer er de mest handy , så du kan oprette celler , der beregner renter og værdi baseret på forskellige numre , hovedstole , vilkårene for lånet eller gange , at lånet er forøget ( årligt, månedligt eller kvartalsvis ) .

Du skal bruge:
Computer
. Regneark .

Skriv en program til at beregne Compound Interest


1 .
Skriv formlen for dit program , factoring i form af interesse for beregnes . Renters rente tager højde for den oprindelige lånte beløb , renter, der opkræves af dette beløb , længde af tilbagebetaling og antal gange renten er forbindelser eller tilføjes hovedstolen over vilkårene for lånet . Et lån på 1. 000 $ , der skal udbetales over fem år, en rente på 5 procent forværres måned, ville have følgende formel : Fuld Værdi=$ 1000 x (1 + . 12/05 ) 120 .
2 .
Label cellerne i dit regneark for at betegne , hvor de numre, der udgør den formel vil blive placeret på arket . Når ændres numrene baseret på forskellige beregninger , disse mærker sikre, at de er opført på de rigtige steder .
3 .
Tag plads reserveret til at indtaste dine data ( celle ) og bruge den beslutsomme formlen i trin 1 for at beregne resultatet af renters rente beregning . Sørg for , at cellen koordinater svarer til den korrekte tal for den sammensatte-renteberegning programmeret i regnearket .
4 .
Udvid dit output muligheder for regnearket . Når en formel er programmeret tabeller kan oprettes til at vise værdien af lånet over tid . Der kan endda være beregninger gøres for at vise dele af en betaling , der anvendes på renter og den del af betalingen , der anvendes på hovedstolen .
5 .
Gem regnearket med de grundlæggende formler , beregninger og udgange , som du ønsker . Skabe denne form , og gemme den vil gøre det muligt at blive brugt senere og ændret for at passe eventuelle renters rente beregninger , der kan være påkrævet i fremtiden .

gode råd og advarsler


 • Brug et regneark , vil gøre det muligt for brugeren at vælge forskellige output indstillinger, der ofte er tilgængelige ved blot at klikke på en knap eller vælge en indstilling . Ofte er disse muligheder vil spare sendetid , når du opretter din regnemaskine .
 • Når først ved hjælp af et regneark skal du sørge for at dobbelttjekke de resultater, der beregnes lange hånd , via håndholdte regnemaskine eller tilføje maskine . Dette vil sikre brugerne og programmøren , at når tallene er indtastet korrekt i regnearket produktionen resultater er beregnet korrekt af den sammensatte rente program, du lige har oprettet .


 • Previous:hvordan man kan eksportere adgang til data med VBA Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change