nøgler aftales protokol

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-11-08

Kryptografi 's hemmelige karakter til tider kræver for at dele en hemmelighed . Ifølge RSA Laboratories , kan en nøgle aftale protokol som kan bruges til at låse en krypteret system , såsom et kommunikationsnet , og omfatter kun to partier, der deler viden om den hemmelige nøgle

Detaljer

Også kendt som en nøgleudveksling protokol , denne procedure giver en sikkerhed foranstaltning, som forhindrer en ekstern part fra at tvinge en overtrædelse i et sikkert system . Med en nøgle aftale indføre de to enige parter en række trin , som fører dem til en gensidig aftale om, hvad nøglen vil låse systemet .

funktioner

Protokollen kræver , at ingen af parterne på forhånd nøglen , da dette vil kunne underminere sikkerheden og ville slette behovet for en række foranstaltninger for at etablere nøglen . Den sikkerhed drage fordel af denne metode kommer fra ingen person holde den nede , der ellers kunne opnås ved en person true eller tvinge de centrale-indehaveren .

Historie

Den Diffie-Hellman nøgle aftale blev udarbejdet i 1976 og detaljeret i avisen , " New Directions i Cryptography , " bemærker RSA Laboratories . Siden da har en stor svaghed er fundet med systemet , hvor en " mand-i- midten " stjæler information fra den ene part , og derefter efterligner hende til at få oplysninger fra den anden part , således bryde tavshedspligt .


Previous:hvordan man åbner en url via et VBS Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change