script til at ændre administrator password

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-13

Visual Basic Scripts ( VBS ) er tekst filer, der bruges af netværksadministratorer til at oprette systemindstillinger , inklusive administrator password. Ændring af administrator password ved hjælp af et script holder alle adgangskode værdier ensartet i hele dit Windows -netværk

Du skal bruge: .
Tekst editor

funktioner

Scriptet til at styre passwords på . en klient computer er skrevet i Visual Basic Scripting sprog , en let version af den fulde Visual Basic sproget . Administratorer kan bruge en simpel teksteditor som Notesblok til at oprette scripts .

The Script

Følgende er script kode for en ændring af adgangskode til computeren administrator konto :Set user=GetObject ( " WinNT : //" strComputer " /Administrator , bruger " )

user. SetPassword newPassword" newPassword " er kodeordet værdi du vil bruge til kontoen .

Overvejelser

VBS filer gemmes som almindelig tekst , så alle er i stand til at se administrator password , hvis brugeren har adgang til sagens akter . Af denne grund , password netværksadministratorer-beskyttelse eller angive de relevante tilladelser på filen for at undgå uautoriseret adgang til netværket . Hackere, der får adgang til filen kan logge ind på en computer, hvis de får adgang til scriptet .


Previous:hvordan du redigerer en VBS fil Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change