visuelle basisprove projekter

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-11-27

Visual Basic er et objekt-baseret programmeringssprog , der kan skabe Windows-baserede , web -baserede og mobile applikationer . Det er en god sprog for begyndere programmører , fordi den frie Visual Studio program giver dig mulighed for at se præcis , hvordan et program fungerer , før den er færdig . Microsoft tilbyder en række prøver , som kan hjælpe dig med at lære alt fra grundlæggende til avanceret kodning ved at tillade dig at se koden , og hvordan prøven programmet virker .

Sprog Prøver

Sproget prøver er et godt sted at begynde , hvis du ikke har meget forudgående kendskab til Visual Basic . De dele af koden i disse prøver er enkle nok, at du kan selv se de begreber, der anvendes til specifikke objekter , de kommandoer, manipulere dem, og rækkefølgen af ord , kaldet syntaks , at sproget ansætter og forstår . Du kan også lære om at sætte forskellige oplysninger i " svier "og " arrays ", der vil være nyttige , når du begynder at arbejde på mere avancerede programmer .

Windows Forms Prøver

Når du har udviklet en grundlæggende forståelse for hvordan man laver et program virker, kan du ønsker at lære at ændre et programs udseende og den måde, det indeholder oplysninger . Formularer prøver giver dig mulighed for at kode til vinduer af en bestemt størrelse, copy /paste funktion og flytte eller animerede objekter . Microsoft giver også prøver at forklare combo og listen objekter, så du vil være i stand til at udvikle en mere brugbar grænseflade til dine programmer .

Data Prøver

De data, prøver afsnit handler om undervisning du til at skrive et program, der grænseflader med data , som du ikke manuelt skal tilføres i koden . Efter at lære hvordan man skriver et program, der kan få adgang til lokale databaser , kan du gå videre til lokalisere fjernt lagrede data og data verifikation programmer . Du kan endda bruge disse prøver i dette afsnit for at lære at skrive programmer, der kan oprette og redigere databaser på egen hånd.

Ansøgning Prøver

Microsoft giver også prøve projekter , der kunne være nyttigt at mellemliggende eller erfarne programmører . Du skal have en stærk forståelse af principperne for Visual Basic , inden du forsøger at få mening af prøver fra anvendelsen afdeling. Dette afsnit indeholder tutorials på avanceret emner , herunder multithreading , som giver et program til at splitte sine processer mellem lederne i et multi-core processor , og arbejder med Microsofts . NET framework .


Previous:proxy mønster forklarede Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change