Hvordan kan jeg tjene penge på en gratis hjemmeside ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-29

Det første skridt til at tjene penge med en hjemmeside er at tjene penge på det korrekt . Du kan tjene penge på en hjemmeside med flere forskellige elementer såsom produkter, du gør dig selv , pay-per-klik-annoncering , og salg til andre mennesker at få en kommission . Når dit websted er monetized , skal du drive trafik til den. Dit mål er at få horder af folk til at besøge dit websted hver dag , og klik på dine annoncer , købe dine produkter eller købe produkter, du sælger til andre
1 .
Gå til Google Adsense hjemmeside ( se Resources ) . Opret en Facebook-profil for en AdSense-konto . Vælg den størrelse , du ønsker, at dine annoncer skal , og farveskema til både baggrunden og teksten i annoncerne . Kopier HTML-koden stedet genererer , når du har fuldført annoncen design . Tag denne kode , og placere den på dit websted for at gøre Google Adsense -annoncer vises på dine websider .
2 .
Go ClickBank hjemmeside ( se Resources ) . Opret dig en konto . Søg efter en vare i Clickbank markedsplads, der interesserer dig enten ved at sætte søgeord i søgefeltet eller søger efter kategori . Klik på produktet og kopiere dine personlige Clickbank hop kode for produktet. Indsæt koden på dit websted , hvor du ønsker en reklame for produktet til at vise .
3 .
Skab dit eget produkt ved at skrive en e-bog eller en oplysende rapport . Du kan også leje en freelancer til at skrive e-bog eller rapport til dig . Gå til et site som Ejunkie og upload dit informative produkt . Ejunkie vil give dig en kode, som du kan placere på dit websted , der vil producere en " køb nu " grafiske og sende folk til at downloade dit produkt . Sæt html -kode på dit websted .


Previous:hvordan man opsætter Visual Basic 6,0 Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change